Misi Cantik Melalui Detoks Cara Sihat dan Selamat

Tengok si polan. Cantiknya!!!


Tengok orang tu pulak. Wah! Cantik juga.

Pandang yang duduk sana tu pun cantik.

Tengok diri sendiri.....mmm, cantik ke?

Kecantikan ni banyak tafsiran. Dalam Islam, cantik akhlak, cantiklah jadinya. Cantik adab dengan Allah dan RasulNya, cantiklah hamba itu.

Jadi, fizikal tak penting ke?  Penting!!!

Sebab fizikal pun dari Allah. Ciptaan Allah yang terbaik ialah insan. Jadi, kenalah jaga tanda menghargai.

Cuma, cantik fizikal pada mata manusia sangat subjektif.

Namun, secara umum, majoriti setuju CANTIK ialah apabila

      i) Kulit bersih dan sihat. Tak kira kulit putih, hitam, coklat atau kelabu.
         Bersih, bebas dari cela-cela jerawat, parut, jeragat, bintik-bintik ekzema,
         psoriasis dan sebagainya.
credit: www.pinterest.com
     ii) Berat badan yang ideal.
        Berat badan yang sesuai dengan BMI.
             
credit: slideplayer.com
      Berat badan terlalu banyak --- obes, kegemukan --- berkait dengan                     beberapa masalah kesihatan.

      Berat badan yang ideal pun akan mudahkan anda untuk bergerak dan               melakukan ibadat. lagi-lagi kalau anda sihat, pergerakan anda sangat lancar           dan pantas! Tentu sukakan?



Berat badan yang ideal
credit: fit-and-slim.com
Nak badan cantik seperti gambar di atas. Tapi... keluhan anda amat difahami.  

Anda nak kurus. Anda nak badan slim. Anda nak badan sihat.

Mampukan aku kuruskan badan? Aku dah cuba macam-macam cara nak bagi cepat kurus.

SEBENARNYA,

**Anda belum bertemu cara yang sesuai dan berkesan untuk turunkan berat     
    badan.

**Anda tidak dibantu oleh pakar dalam bidang nak kuruskan badan.

**Anda tiada jadual pemakanan untuk dipatuhi.

**Anda terlalu control makan sebulan dua tetapi tidak memberi zat-zat dan 
    vitamin-vitamin keperluan harian kepada badan.

**Anda mengikut cara diet yang tak seimbang.

**Anda menggunakan produk-produk yang dihasilkan penjual tanpa ketahui 
    kepakaran orang tersebut.

**Anda cuma terpengaruh dengan jolokan pemasaran yang hanya inginkan wang 
   anda tanpa fikirkan kesan-kesan sampingan yang negatif anda akan rasai pada      masa hadapan.

Lihatlah individu-individu yang berjaya turunkan berat badan CARA SIHAT, SELAMAT DAN BERKESAN.





Kenapa SIHAT?

Anda akan makan set suplemen yang membuatkan badan anda buang toksin, asid urik, bahan-bahan kimia mendapan, najis-najis lama yang melekat pada dinding usus.

Badan anda yang menyimpan "racun yang banyak menderita sehinggakan muka anda keluar jerawat atau jeragat dan berat badan sentiasa naik akibat lemak-lemak yang tersumbat.

Memang sangat perlu anda ambil suplemen yang dikhaskan oleh pakar kesihatan agar nanti anda akan dapat BADAN IDEAL, KULIT BERSIH DAN CANTIK. Anda akan lebih sihat!!!

Kenapa SELAMAT?

Anda tak makan produk sebarangan jika anda buat detoks ini. Anda akan ambil produk-produk first class. Produk dah lepas Landmark Study.

Produk anda berkesan, selamat, tiada bahan kimia bahaya dan tiada kesan negatif untuk jangka masa panjang. InshaAllah.

Kenapa BERKESAN?

Hajat anda nak kulit yang sihat akan dicapai. Cuma, masa berbeza-beza. Jika contoh anda ada masalah kulit yang serius dan lama, mungkin lebih lama masa diperlukan untuk anda benar-benar pulih. Kerana anda perlu masa untuk detoks atau buang toksin/racun dalam badan, atau mungkin anda perlu sesuaikan dengan healing crisis ( yang sebenarnya bagus untuk dialami ), dan anda perlu masa untuk sel-sel badan anda berada pada tahap sihat yang optimum.

( Pengalaman penulis yang ada kerosakan kulit teruk dan beberapa masalah kesihatan kritikal --- perlu konsisten selama 6 bulan untuk dapatkan kulit dan badan yang benar-benar sihat. Tetapi berbaloi!!! Bebas dari penyakit-penyakit yang dideritai lama ).

Misi untuk kulit cantik, sihat, bersih dan berat badan yang ideal dengan cara yang terbuki berkesan --- cara yang disarankan pakar sains nutrisi dan doktor-doktor bidang pemakanan sihat semula jadi.

Anda akan diberi pemantauan peribadi, jadual pemakanan dan konsultasi berkesan jika menyertai cara detoks untuk kulit cantik dan kuruskan badan dari saya. Saya berpengalaman dan juga dilatih pakar.

Anda perlu yakin bahawa saya menggunakan kaedah dan produk terulung.

Pastikan misi nak kulit sihat dan badan slim dicapai.

Hubungi Nas 0194706780 untuk konsultasi.

Inilah Set Detoks yang akan anda gunakan dalam misi nak cantik dengan dapatkan kulit bersih dan kuruskan badan.



Ada misi kan? Nak kulit cantik, nak sihat, nak kurus, nak bertenaga, mulakan dengan Set Detoks cara sihat semula jadi, cara Shaklee.

                                            







Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.