Cara Berkesan Hapuskan Eye Bag, Mata Panda, Mata Lebam Anda.

Menderita pulak tengok eye bag atau mata lebam?

credit: www.stylishwalks.com
Bahagian muka lain dah ok sangat dah, kat mata pulak yang slack... Oh, rupanya ada beberapa perkara tak jaga. 


Apa puncanya mata panda anda?

1. Kesan penuaan
2. Kekurangan tidur
3. Alergik
4. Tabiat yang mempercepatkan terjadinya bengkak air

Eye bag, mata panda, mata lebam juga menggambarkan seseorang itu letih atau dipengaruhi perubahan cuaca.


Banyak cara untuk kurangkan eye bag, mata panda dan mata lebam:

1. Minum air tu kenalah banyak. Cukup seperti yang biasa disarankan. 8 gelas sehari. Eye bag atau mata lebam atau mata panda ni berpunca dari tak cukup air. Mata anda akan sembab sebab tumpuan garam akan jadi lebih kat bawah mata.
Tambah-tambah kalau anda makan makanan yang agak bergaram sebelum tidur, atau menangis. Sedih tentang sesuatu!

2. Letak sesuatu yang sejuk pada mata beberapa minit. Biasa orang guna hirisan timun atau beg teh. Lagi elok jika disejukkan dalam peti sejuk terlebih dahulu.


credit: www.pinterest.com
3. Gunakan concealer untuk dapatkan hasil cepat, tetapi tidak untuk jangka panjang.  Mekap yang sesuai boleh sembunyikan mata panda anda. Guna concealer yang sama dengan warna kulit supaya tak nampak comot atau nak bagi nampak segar.

Walaubagaimanapun, yang terbaik ialah anda tangani eye bag untuk dapatkan kepuasan jangka panjang.

a. Rawat alergik dulu. Alergik juga boleh jadikan keradangan kulit. Nak tau tak, kulit kawasan mata kita ni lebih nipis berbanding kawasan lain pada muka.
Rawatlah demam ke atau apa-apa masalah kesihatan. Yang sesuai disarankan Sustained Release Vitamin C Plus dan Nutriferon.

b. Tukar juga cara tidur. Sebaik-baiknya ikut cara tidur Nabi. Elakkan tidur dengan sembamkan muka ke bantal.

c. Tukar tabiat makan. Elakkan selalu makan makanan tinggi garam. Bertahun-tahun amalan ini diteruskan, lama kelamaan kawasan bengkak air lagi merebak, lalu terjadilah eye bag.


Awas! Tidak cukup setakat itu sahaja. Mata panda, eye bag atau mata lebam anda perlu dirawat cara kosmetik juga.

Gunakan ENFUSELLE EYE TREATMENT


Enfuselle Eye Treatment yang dibawa kepada anda semua ini cukup istimewa. Ianya melalui proses kajian dan penyelidikan yang lama dan rumusan atau bahan semula jadi yang terpilih supaya setiap orang yang menggunakannya untuk atasi mata lebam, eye bag atau mata panda sangat berpuas hati.


Berapa lamakah masa yang sesuai untuk melihat kesan eye bag berkurang?
Rawatlah dengan sapuan Eye Treatment sekurang-kurangnya selama 8 minggu.


 TESTIMONI-TESTIMONI:




Hapuskan mata panda atau eye bag atau mata lebam anda segera. Enfuselle Eye Treatment bukan calang-calang penghapus eye bag anda. Pastikan anda tersenyum riang nanti mencari-cari mana perginya eye bag anda.

Dapatkan Enfuselle Eye Treatment dari saya, Nas 0194706780




Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.