5 Cara Set Kecantikan NutriWhite Bekerja untuk Memberikan Kulit Muka Anda Gebu dan Flawless

" Syukur sangat. Alhamdulillah akak tak mudah kecewa. Dulu nak selesaikan masalah jerawat dan kulit kusam muram ni, akak cuba je apa saja yang timbul dalam pasaran. Tak perlu akak sebut jenama apa. Tapi, dik, tak kurang dari 10 jenama akak dah cuba. 

Agaknya kulit muka akak ni pelik sikit kut. Jenis berminyak, mungkin jugak kombinasi... kalu pakai produk baru beli tu, sebulan je nampak ada kesan. Cepat pulak tu kesan.

Sebulan lepas tu, nah... jerawat lagi menyerang, lagi banyak. Muka pedih, gatal2. Semakin hitam muka ni tau!

Sekarang, tak mau dah beli dan pakai buatan yang entah mana-mana. Sekejap je ada dalam pasaran. Bekas je lain sikit tapi lebih kurang je. Isi dalam, mak ai, sama je."

Apa yang akak pakai sekarang?  NW.

NW? Apa tu?


Itulah panjang lebar leternya sorang kakak ni.

Tapi sekarang kakak ni kalu jumpa aman dah tak berleter. Senyum je. Yalah, muka semakin bersih, cerah, parut jerawat hilang dan badan lebih bertenaga ( kesan aura seri !! ).

Rahsianya bukan pelik pun, cuma kita yang lain tak sedar atau tak peduli.

Yang ada jerawat, jeragat, kulit kusam, muram, cela, tak berseri, tak perlu gusar lagi.  Yang tak ada cela pun, untuk maintain je muka tu. Juga tak perlu ke tempat lain. Tak perlu mencari sana sini.

Nah. Depan mata cik puan semua ni.

Meh, kita tengok.

Set Kecantikan NutriWhite Shaklee


Jika pakar kecantikan percaya dan yakin kepada NutriWhite, anda bila lagi? 

Masih was-was? Masih nak teruskan dengan produk murahan yang timbul dalam pasaran tanpa kajian? Yang hanya menjanjikan putih segera, tanpa mengambilkira kesan buruk jangka panjang?



Murah sewaktu beli, mahal untuk membayar dan merawat akibatnya nanti.

Order online secara SELAMAT dan bayar dengan kredit kad? Klik ESELL






Bagaimana NutriWhite bekerja?

1. Menghalang
    * Kerosakan matahari dan alam sekitar  dengan aktif melindungi kulit anda dari merosakkan, gelap kesan sinar UV dan matahari.

2. Mengurangkan
    * Rupa pigmen gelap dalam kulit untuk mencegah nada kulit kusam.

Anda pasti menyukai kesan kulit lebih cerah, bercahaya.
Perubahan warna kulit semakin berkurangan.
Dengan penggunaan berterusan, kompleksi kulit tanpa cela akan diperolehi.

3. Menyekat
    * Pigmen gelap dari sel-sel kulit asas dari pindah ke lapisan atas, membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam.

4. Memperbaharui
    * dengan cepat mengeluarkan sel-sel mati yang membawa kepada kulit bernoda kotor , mewujudkan kecerahan dan kulit lebih bercahaya.

5. Mencerah
    * dari melanin yang sedia ada, yang membawa kepada wajah yang lebih rata dan nada kulit cerah.



Perbezaan dan Keunikan NutriWhite Shaklee

1. Dibangunkan SAINTIS dan pakar-pakar Jepun dan Amerika Syarikat.
    ( bukan bahan diambil sebarangan dari negara jiran, diarahkan kilang bungkus dan jenamakan semula ).

2.  Tiga tahun pembangunan produk. ( bukan sebulan dua sebagaimana produk murahan dalam pasaran ).

3. Pemilihan bahan aktif dan mentah. Diperoleh dari 16 buah negara. 

4. Unik, pengwujudan ekslusif pelbagai dimensi pendekatan untuk pemutihan.

5. Ramuan gabungan yang optimum.

6. Selamat dan berkesan.

7. Vitamin C derivatif, ramuan selamat dan terbukti yang digunakan dalam formula Shaklee untuk mendapatkan manfaat yang maksimum tanpa risiko kesan sekunder.

8. Patent-pending whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan LEBIH PUTIH, KULIT LEBIH CERAH DAN BERCAHAYA.



Order online dengan SELAMAT dan bayar dengan kredit kad? Klik ESELL

Testimoni-testimoni




Order online dengan SELAMAT dan bayar dengan kredit kad?

Klik ESELL

Hubungi saya, Nas 0194706780 atau email 
NutrisiAlamiahTulen@gmail.com untuk mendapatkan produk atau nasihat penggunaan tentang NutriWhite Shaklee.

Jika anda tinggal di kawasan Kuala Kangsar, pekan Sungai Siput, Salak, Kati dan Manong, perkhidmatan COD ( Bayar Waktu Terima ) disediakan.

Perkhidmatan POSLAJU disediakan bagi penghantaran seluruh negara. Terima kasih.


Nutrisi Alamiah Tulen, "Eat Good, Feel Good, Look Good"


Related searches:



Disclaimer: 


Maklumat yang diberikan di dalam ini tidak boleh digunakan semasa apa-apa kecemasan perubatan atau untuk diagnosis atau rawatan apa-apa keadaan perubatan. Seorang profesional perubatan yang berlesen perlu dirujuk untuk diagnosis dan rawatan apa-apa dan semua syarat perubatan.





Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: