Ujian Dari Yang Terdekat Dalam Berbisnes Shaklee

Selepas guna beberapa Vitamin Shaklee, timbul keinginan utk share kbaikan dgn semua org. Timbul juga minat nak buat biz.
Isi sedikit masa lapang.

Ya lah..masa lapang masih ada walaupun keje full time. Tapi...pengisiannya masa dulu rasa mcm tak mendatangkan manfaat sgt.
Dgn sharing ni, tertunailah sekurang2nya tugas kita sbg insan...menyampaikan kebaikan kpd org lain.

Macam dakwahlah kan.. tapi ini dakwah ilmu kesihatan, ilmu pemakanan.
Ilmu Allah kan luas. Dakwah bukan setakat fardhu ain saja.

So, hasrat hati amat tinggi. Sebelum mula, kita kena lah bgtau org terdekat kan.
"......nak bisneslah. Bisnes Shaklee".
"Bisnes ubat? Tak payah lah."
Wow, ujian pertama, ujian dari yg paling dekat.

Kata org...restu mesti dapat.
So, kuburkan je ke hasrat????
Cari cara lain nak pujuk.
Tetap nekad.... buat dulu..tapi semuanya depan mata hubby. At last, minta tlg hubby belikan barang.
DIa belikan.

Ajak hubby cod. Dia teman. Minta pulak hubby codkan. Alhamdulillah. Dia tlg juga.

Tapi..sepatah pun tak keluar, Ok..I restu...
Ada org...dgn tindakan dia pun, kita faham.
Setakat ini, tempat yg paling jauh, KL, semasa Hari Anugerah, hubby temankan.

So, apa lagi? Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih.

Sekali melangkah, harap Kaknas tak toleh ke belakang lagi. Buat setakat mampu.

Nov. 11, 2016

Nas 
0194706780

Konsultan Shaklee
Id: 1213206

FB: Nas Ibrahim

instagram: nas_shakleeconsultant

COD Kawasan Kuala Kangsar, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping.

Penghantaran pantas melalui GDex dam Poslaju ke seluruh Malaysia.

Ingin buat bisnes Shaklee? Dan dapat bimbingan?
Hubungi Nas 0194706780

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: