Kenangan Masa Persekolahan Bersama Seorang Kawan

Kalau diminta bagitau apa kenangan yang tak boleh dilupakan masa sekolah, hmmm.... banyaklah kan.

Cuma kali ni nak fokus kepada seorg kawan tatkala suka dan duka. Salah satunya kenangan bersama salah seorang kawan ni.

Dari Tingkatan 1 hingga 3, Kaknas belajar di SMK Kubang Kerian. Sekarang dikenali sbg SMK Kubang Kerian 1.

Best frens ramai gak. Salah seorg best fren masa kat skolah tu orangnya kecil molek.

Kawan Kaknas ni sgt comel dan menarik. Orangnya sentiasa ceria dan suka berjenaka.

Banyaklah sharing story2 fasal crita2 remaja. Terhibur betul kalau bersamanya. Sampai skrg masih dapat bayangkan gelagatnya kat sekolah. Tatkala beliau sedih, tatkala beliau gembira...

Dialah antara kawan yang sentiasa dalam kenangan.

Sebab itu, first time ada FB, nama dialah antara yg Kaknas search dulu...

Nak add gambar bersama beliau zaman tu, tak adalah pulak. Tapi sekarang beliau sudah menjadi orang hebat... ada kelulusan tinggi, dikurniakan anak2 dan suami yang hebat...

dan yang istimewanya..

beliau lebih dulu memyertai Shaklee berbanding Kaknas.

Persamaan antara kami masih ada. Sama2 sdg menyebarkan kebaikan pemakanan sihat, semula jadi....

dari Shaklee.

All the best, fren forever.

Who is she?


Nov 13, 2016
.

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: