Urus Bisnes Shaklee Bila-bila Masa, Di mana-mana Sahaja. Sangat Senang Bisnes Ni.

Salah satu 'nyawa' bisnes Kak Nas buat ni ialah blog. Ianya adalah kedai. Kedai kena buka tiap2 hari. Kena kemaskini, dan sentiasa beri nafas baru.

Tapi..tak jadi masalah besar sebab kedai online. Boleh diservis walau dari mana pun.

Sekarang dok bercuti di kampung. Kedai Kak Nas masih on setiap hari. Alhamdulillah.

Ni tgh kemaskini kedai. Guna henpon je.

Biasa Kak Nas suka guna desktop. Sbb view lebih besar. Tapi, bukan hal besar kan.

Bisnes ini bisnes on the go. Uolss pun boleh sebab Uolss tak terikat nak jaga kedai fizikal.

Nak buka kedai online. Kak Nas boleh bantu.
Kalau yg dah ada blog....sangat2 mudah.

Nas 0194706780


....

Bimbingan untuk buat bisnes Shaklee disediakan.
Bisnes ini banyak beroperasi secara online.

Jadi, Uolss tak risau nak buka kedai bagai, atau nak tinggalkan anak2, atau nak sediakan modal besar.

Semuanya boleh dijalankan bersama anak2, dengan modal kecik sangat, tak perlu kedai,  tak perlu simpan stok.

Nak berapa income tambahan? Nak tambah RM200, RM500, atau lebih lagi,  pm untuk dapatkan bimbingan berkesan.

Nas 0194706780


....

Buat bisnes ni, Kak Nas banyak buat secara online untuk sebarkan kebaikan produk kesihatan semula jadi.

Sebaran dgn buat sharing kebaikan dan kesan2 dialami. FB, Blog, Insta menjadi media utama Kak Nas.

Whatsapp dan Telegram juga alat buat konsultasi ngan kastemer.

Medan offline juga tak lupa.

Banyak urusan secara online, kecuali apabila buat COD.

Selain tu, banyak ikuti kursus secara online.

Semua yg Kak Nas dapat, Kak Nas terapkan kpd anak2 dlines.

#2wave #tsunamishaklee


Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: