Kenapa Set Pantang Shaklee Wajib Ibu-ibu Guna?

Kepada ibu-ibu yang berpantang, sangat syorkan untuk ambil kesemua vitamin ni.

Lebih lagi ibu yang ada masalah , nak cepat pulih , kembali dara dan anak sihat sangatttt.

Sebab,  selain nak pastikan kita cukup , baby pun cukup nutrisi , sebab pantang banyak makanan kena elakkan.

Serta sihat sepanjang tempoh berpantang.

Bagaimana supplement ni membantu:

🌿B-complex: membekalkan asid folic yang sgt di perlukan oleh bayi dari seawal kandungan , tempoh menyusu badan . Disamping itu dpt mengelakkan ibu dari mengalami stress dan penat, anti meroyan orang kata.

 Dan bcomplex juga untuk tenaga , bina sel yang baik , dan hilangkan sakit badan.

🌿Omega guard: membantu perkembangan otak & penglihatan bayi yang menyusu .

Bonus kita tak sembelit , sakit badan , sakit urat , bengkak kaki , tak gemuk .

🌿ESP: membekalkan tenaga berpanjangan kepada ibu agar kekal cergas sepanjang hari malah mampu mencantikkan kulit ibu & bayi.

Bonus kulit flawles , slim  , susu banyak dan tenaga segera , anjalkan badan yang kendur dan geleber.

🌿Vitalea: mengandungi zat besi yg di perlukan oleh ibu pantang agar tidak lesu & bantu atasi masalah anemia ketika hamil , dan tambah darah , sebab kita kehilangan banyak darah semasa bersalin.

Bonus kulit cantik Hb cunnn , flawless tak pucat nanti.

🌿SR Vitamin C: membantu penyerapan vitamin ke tahap optimum di samping dapat meningkatkan sistem immune badan ibu pantang dan mencantikkan kulit.

Bonus kulit putih , anti keputihan , baby & mak sihat.

🌿Ostematrix: membekalkan kalsium secukupnya mengikut keperluan ibu berpantang bagi mengelakkan masalah kejang kaki, sembelit & sukar tidur.

Bonus gigi tak sakit ,tak kejang, sakit badan cepat pulih.

🌿Alfalfa : untuk melancarkan darah nifas , darah kotor akan keluar betul2 , kesan nya badan bersih , kulit cantik , rahim cepat kecut , perapat semulajadi , milk booster , anjalkan payudara . Memang kalah jamu , betul tak tipu 👍

Testimoni kawan. Pn.Ziela dah 2 kali pantang dengan set ni. Lagi okay nak banding dengan jamu. Lagi baik kualiti dalaman & hubungan intim .

Dapatkan konsultasi cara penggunaan yang berkesan. Hubungi Kak Nas 0194706780

Nak cepat, klik je Kak Nas

---- kredit:  Pn. Ziela



Pls share kpd sesiap sahaja yg memerlukan.

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.