Wanita Awet Muda dengan Vivix Shaklee


Ada ke pulak gininya? Wanita Malaysia saja ke? Tak fair nih....

Ini yg dikupas oleh penulis ni.

Baik kita wanita terima dengan berlapang dada...sebagai satu peringatan membina.
Penulis ni sayang kita wanita Malaysia... dan akak sayang Uollss...sebab tu nak ajak kongsi2 ni.

Punca tidak sedar wajah wanita Malaysia Lebih Tua Sebelum Usia.
Isy..issyy..isyyy..

Kena hati2 ni..takut ada berita lain lagi gempak buat wanita, Punca tidak sedar Lelaki Malaysia Lebih Muda Dari Usia. Sudah pasti para lelaki suka sangat.

Macam mana dikatakan tua sebelum usia ? Jika ini yang terjadi kepada wanita, maka wanita menjadi tua sebelum usia.
....kulit berkedut, badan semakin gempal, rambut gugur, wajah kerepot, muka penuh tompok jeragat...


Antara amalan tak sedar wanita menyebabkan tua seblum masanya yang dikupas penulis ialah:



* Wanita Suka Tidur Dengan Mekap. 
..................................................
Kalau malas pun, cepat2 cuci muka dgn NW Gentle Deep Foaming Cleanser.
Selepas itu, sapu Overnight Renewal Whitening Cream.
Lima minit selesai.
Muka dapat baja .. bangun esok lain lembutya. Suka sentuh kulit muka.
* Kerap Sangat Cuci Muka Dalam Sehari.
.....................................................

..ni kes terlebih rajin. Kalau terlalu kerap cuci, kulit muka mudah mengelupas, kulit mudak kering dan radang kulit boleh berlaku.

* Wanita Rambut Panjang Suka Ikat Ponytail Terlalu Ketat
..................................................................................
...akak pun suka ni. Ikat ketat2... Dah makan ESP untuk dapatkan rambut sihat dan kuat. Rambut dah ok sangat... tapi ikatan kuat buatkan akar rambut tidak sihat..boleh jadi keguguran rambut.
Jadi, kena kurangkan ikat rambut atau jangan ikat rambut dengan kuat.
* Wanita Makan Apa Saja Tanpa Fikir Sihat atau Tidak
..............................................................................

.... makan kerana sedap... bukan kerana khasiat. Ni yang bahaya.
Yang hal ini, ilmu kesihatan dan pemakanan penting. Itu sebab akak banyak tazkirah bab makan sihat, makan vitamin semulajadi, jaga pemakanan dalam FB atau dalam blog atau apabila bersama anak2 dan kawan2... spy Uolss dan semua wanita akan lambat tua. hehe.

* Suka Bersifat Mazmumah
..........................................

... seri pada wajah hilang.. ditarik Allah.

Tetapi, masih ada harapan. Bukan tiada penyelesaian.

Dengan Vivix, wanita boleh tampil jauh lebih muda dari usia sebenar.
Vivix: utk Uollss yg nak antiaging.
Hubungi akak untuk dapatkan konsultasi berkesan dari segi cara pengambilan dan info2 berkaitan anti aging.
Juga...diskaun yang akak tawarkan sangat istimewa. Menangis kalau lepaskan!

Nas 0194706780
FB: Nutrisi Alamiah Tulen
IG:  Nutrisi Alamiah Tulen
SID: 1213206
COD kawasan Kuala Kangsar, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping.

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: