Daftar Ahli Shaklee, Nikmati Faedah-faedah Sebagai Ahli Shaklee


Cara cepat daftar ahli Shaklee untuk beli produk terbaik. Juga untuk rasai manfaat-manfaat sebagai ahli Shaklee.


Nak bermula cukuplah senang! Tapi, manfaatnya di luar jangkaan Uolss akan dapat.


Betul ni. Akak serius... Uolls boleh mula di sini.

Jom tahu apa yang Shaklee tawarkan kepada anda, keluarga anda dan masa depan anda sekiranya jadi ahli Shaklee:


1. Bagaimana nak order produk Shaklee?


 a. Beli sebarang produk Shaklee pada harga runcit atau dengan menjadi ahli dengan hanya RM68.90 ( tak termasuk pos ).

Ini yang best kalau jadi ahli. Uolss akan dapat penjimatan 10-25% atas produk, dan Uolss ada peluang untuk dapat cash back. Sejumlah RM akan dibankin ke akaun Uolss mengikut sasaran belian.

Nak dapat Free ahli? Tentulah kan! Cara join free adalah dengan buat belian sebarang produk pilihan sendiri dengan jumlah UV200. Untuk details boleh wasap akak untuk akak beri panduan dan bantu pendaftaran percuma.

Klik je www.wasap.my/60194706780

2. Bagaimana kalau saya nak mulakan perniagaan Shaklee?

Tentu ramai yang berminat sebab nampak potesi besar dalam bidang pemakanan dan kesihatan semula jadi seluruh dunia. 

Trend semakin meningkat. Inilah bidang yang sangat luas yang sesuai Uolss ceburi. 

Permintaan sentiasa ada.... 
credit: http://blog.euromonitor.com/
Tahniah. Dah terbuka pintu hati nak buat bisnes Shaklee.

Dengan bisnes Shaklee, anda sendiri tentukan bagaimana nak buat, di mana nak buat dan bila nak buat.

Pada akak, nilai-nilai di bawah anda akan dapat sebagai ahli Shaklee:

1. Sebagai ibu, perasaan nak urus anak-anak di tangan sendiri secara sepenuh masa di rumah sendiri dan mampu membantu menyara keperluan diri dan anak-anak, inilah peluang disediakan Shaklee.

2. Uolss akan dapat pendapatan berterusan, jika Uolss terus berusaha, dan bisnes Uolss boleh diwarisi oleh anak.

3. Produk-produk Shaklee sangat berkesan dan diterima dengan yakin oleh orang ramai. 

Syarikat dah lebih 60 tahun dan sangat utamakan sains dan alam semulajadi, Uolss akan rasa selesa sangat buat bisnes ni nanti. Uolss sedang mempertahankan alam sekitar, dan Uolss perjuangkan amalan kesihatan tanpa bahan kimia bahaya.

Akak juga sangat yakin dengan pemakanan cara sihat ini.

4. Uolss yang libatkan diri dalam bisnes Shaklee ini akan mendapat sokongan berterusan dari sesama ahli dan mentor kumpulan; latihan dan bimbingan pelbagai peringkat kepimpinan dalam Shaklee.


Kenapa Shaklee Ni Lain Dari Bisnes Yang Lain?

1. Shaklee ada Landmark Study. Hanya Shaklee je yang ada.

2. Selebriti antara bangsa dan tempatan cintakan Shaklee.

Oprah, Gweneth Paltrow dan Dr. Phil sukakan Shaklee.

Eqin Mawi, Ummi Raudhah juga cintakan Shaklee.

3. Kestabilan - dah 60 tahun Shaklee gagah berdiri dan telah menyambut 100 tahun inovasi produk. ( Dr. Forest Shaklee di USA ).

4. Uolss tak perlu simpan atau beli stok untuk dijual.

5. Uolss dapat peluang bonus kereta dan peluang pelancongan ke seluruh dunia.

6. Shaklee sediakan laman Shaklee online untuk memudahkan Uolss buat sebarang rujukan.

Peluang untuk Uolss jana wang tanpa had, tanpa batasan apabila dah daftar ahli Shaklee. Yang menjadi had, apabila Uolss berhenti berusaha.

Hubungi akak, Nas 0194706780, atau klik ww.wasap.my/60194706780 untuk daftar keahlian, dan mendapatkan bimbingan dalam menggunakan vitamin-vitamin atau menguruskan bisnes Shaklee.


FB: Nas Ibrahim
IG: nas_shakleeconsultant
ID: 1213206

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.