Pengedar Shaklee Kuala Kangsar : Penyampaian dan Konsultasi Terbaik Untuk Anda

PENGEDAR SHAKLEE KAWASAN KUALA KANGSAR, SUNGAI SIPUT, IPOH DAN TAIPING PERAK: 

Dipercayai, Diyakini, Sedia Berikan Konsultasi Terbaik dan Berkesan

Assalamualaikum,

Anda nakkan servis paling cepat, konsultasi yang mesra dan berkesan? Dapatkan produk Shaklee dari saya, Kak Nas.

Jom tengok video ini.  Haa... jom la kenal Kak Nas secara ringkas dulu. Dapat dengar suara, tengok muka, lagi yakinkan?

Kak Nas ni dah guna Shaklee sejak tahun 2013 lagi. Masih guna, dan akan terus guna. InshaAllah. Kalau barang baik, bantu kita upgrade diri dan kewangan, buat apa nak cari yang lain kan?

Alhamdulillah, dapat kembalikan kesihatan tanpa penyakit lama, dapat jana pendapatan empat angka dan sudah bergelar Leader Shaklee.

Shaklee is the best, so tak perlu cari yang lain. Tak perlu tergoda, walaupun selalu digempakkan dengan " The grass is always greener on the other side".
.
Kesihatan anda keutamaan Kak Nas. Dapatkan konsultasi dan bimbingan dalam penggunaan set-set penjagaan kesihatan atau yang dapat melegakan masalah kesihatan dengan vitamin Shaklee.

Darah tinggi, kencing manis, kolestrol tinggi, masalah buah pinggang, pelbagai jenis masalah kulit ( jeragat, jerawat, ekzema, psoriasis dll ), gout, kanser, resdung, keguguran rambut, tiada selera makan, kegemukan, nak naikkan berat badan, nak turunkan berat badan, mengeratkan hubungan suami isteri, set kehamilan, set berpantang --- namakan apa saja, selagi boleh dibantu, Kak Nas akan tawarkan servis terbaik.

* Pesakit-pesakit perlu dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu. Pemakanan suplimen Shaklee adalah sebagai pembekal vitamin dan nutrisi diperlukan badan, bukan sebagai ubat merawat penyakit *.

Tapi, ingatkan kata-kata:
Let food be thy medicine and medicine be thy food. 
— Hippocrates, Father of Medicine, 431 B.C.

InshaAllah.
Bersama pelanggan-pelanggan kesayangan Kak Nas
Usaha penjagaan kesihatan sebaik-baiknya dimulakan sebelum sakit. Bukannya selepas sakit.

Namun, kesedaran Allah bagi untuk gunakan vitamin-vitamin semula jadi bagi membantu melegakan masalah kesihatan, sepatutnya jangan dilepaskan.

Hubungi saya, Kak Nas 0194706780 atau klik  www.wasap.my/60194706780
untuk dapatkan nasihat dan panduan penjagaan kesihatan dengan vitamin-vitamin semulajadi, selamat dan berkesan oleh Shaklee.

Sebagai pengedar Shaklee Kuala Kangsar, Sungai Siput, Taiping dan Ipoh, Perak, Kak Nas ingin membantu dan berkongsi maklumat mengenai pemakanan semula jadi, tanpa bahan kimia bahaya, untuk kesihatan dan kesejahteraan.

Servis Kak Nas Sebagai Pengedar Shaklee 


1. Membekal dan menghantar produk Shaklee pada anda.

Pesanan yang anda buat akan segera Kak Nas hantarkan atau poskan. 

Sedang tunggu customer untuk serahkan vitamin-vitamin atasi jerawat
dan legakan sakit sendi kaki


Berikut kawasan-kawasan penghantaran Kak Nas secara terperinci lagi:

  • Salak / Salak Utara
  • Sungai Siput / Sungai Siput Utara
  • Ipoh
  • Kati
  • Enggor
  • Karai
  • Sayong
  • Kuala Kangsar
  • Manong
  • Padang Rengas
  • Taiping

2. Memberi nasihat dan cadangan produk Shaklee berkaitan masalah kesihatan.
Sebagai pengedar yang dilatih pakar, anda akan juga mendapat perkhidmatan berkualiti dari Kak Nas. Maknanya, setiap pembelian vitamin akan disusuli dengan cara-cara pengambilan yang betul. 

Kak Nas juga telah dinaikkan pangkat sebagai Leader Shaklee. Kemampuan untuk membimbing dan beri konsultasi berbeza dari tahap biasa. InshaAllah.
Antara sesi menuntut ilmu dan berkongsi ilmu
Ya, penting! Untuk vitamin yang anda makan memberikan kesan, inshaAllah, anda wajib ikut panduan yang Kak Nas beri.

Selama ini, mungkin anda pernah menggunakan vitamin Shaklee, atau anda pernah menjadi ahli Shaklee yang kecewa.

Bukan kerana Vitamin Shaklee tidak berkesan.  

Shaklee telah berbelanja billion dollar! Buat kajian dan penyelidikan. Shaklee usaha dapatkan rumusan terbaik, dari bahan-bahan semula jadi.  Bahan-bahan yang ditanam tanpa penggunaan bahan-bahan kimia bahaya seperti racun serangga, racun herba dan sebagainya.

Shaklee berbelanja untuk buat ujian keberkesanan pulak.  Shaklee buat kajian terhadap kesan-kesan negatif yang mungkin ada.  

Bertahun-tahun.  

Lulus pula Landmark Study, barulah vitamin-vitamin dan produk-produk lain dijual kepada orang ramai. Secara global! Multinasional penggunanya.  Bukan jaguh kampung yang tak ke mana.  Bukan hasil dari belakang rumah. Bukan diambil dari negara jiran dan dipek semula.

Jadi, kalau tak berkesan, puncanya tidak ikut peraturan penggunaan. Atau anda mendapat nasihat yang tidak sesuai. Itu sahaja.

3. Khidmat pendaftaran sebagai ahli Shaklee 

Istimewa menjadi ahli Shaklee. Anda akan dapat potongan diskaun sebanyak 20- 30%. Contoh, jika belian anda atas harga runcit RM200, anda sudah jimat RM40 sekurang-kurangnya. RM40 dah boleh beli dua ekor ayam, bahan-bahan untuk masak nasi ayam. 

Di samping itu, jika belian anda besar, anda mendapat BONUS.
Lagi besar belian, lagi GEMUk bonus anda.

Bagaimana nak dapat bonus besar? Empat angka. Lima angka.
Wasap Kak Nas untuk tunjuk ajar. Klik www.wasap.my/60194706780

Nak yang serius saja!!!

Kak Nas berserta mentor-mentor lain akan melatih anda, sebagai ahli Shaklee, yang mahukan PENDAPATAN SAMPINGAN. Yang penting, anda tetapkan target, nak berapa RM, kita sama-sama bantu dan bergerak.
Masa ni Kak Nas nak jumpa seorang pengguna Shaklee, kerjaya dalam bidang kesihatan. Beliau dah jadi ahli, dan mengejutkan, dah buat bisnes Shaklee. Orangnya pemalu saja!

4. Berikan Konsultasi dan Bimbingan Jana Pendapatan

Konsultasi Kak Nas tawarkan merangkumi 
  • suplimen apa nak ambik sesuai dengan tujuan atau masalah, 
  • cara makan berkesan ( ini cara rahsia untuk pelanggan Kak Nas sahaja sebab cara ini diperoleh dari pakar ), 
  • cara nak buat bisnes, 
  • cara nak mulai menulis untuk jana wang, 
  • atau lain-lain berkaitan Shaklee dan bina pendapatan lumayan.
Sesi bimbingan untuk yang nak buat bisnes


Pertanyaan/ Order
Kalau Uolss nak produk Shaklee, produk terunggul ni, hubungi Kak Nas 0194706780 atau klik www.wasap.my/60194706780

Maklumat Lain
ID SHAKLEE:  1213206
Facebook Profile :  Nas Ibrahim
Facebook Page :  NatVita
Blog : http://www.syokvitamin.blogspot.my/
Email: nutrisialamiahtulen@gmail.com
Instagram: nas_shakleeconsultant
LinkedIn: Nas Ibrahim

                                                                         

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.