Mampu Pandu Jauh Tanpa Letih dan Mengantuk Dengan Vitamin Shaklee

Sejak hari Jumaat, jalan2 utama seluruh negara dah jem. Tersumbat mcm sardin. Yang eksiden lagi sedih. Anak sedara kena lnggar belakang keta semalam.

Semua orang nak cepat tapi hati2. Ingat yg tersayang.

Bagi yg jd driver tentu dah bayangkan pelbagai rasa kalu memandu jauh dan ramai2.

Penat, letih, ngantuk, sakit badan, lenguh bahu dan tengkuk, sengal2 sendi. Macam2.

Walau bagaimanapun, pulang ke kg halaman time raya jd kewajiban. Tak buat, macam raya tak sempurna..

Tapi, nak elak segala masalah di atas dari berlaku, yg memandu perlu buat persediaan mental dan fizikal agar perjalanan jauh enjoyable dalam suasana rileks dan ceria.

Biasanya ramai yg mulakan perjalanan selepas Subuh atau selepas berbuka.
Elok sangat ditambah kepada menu makan tu beberapa supplemen ini:


* Cinch Energy Tea - penggalak tenaga semula jadi yg selamat. Ditambah dgn taurina utk juga tingkatkan tenaga dan ketahanan badan.
Alternatif terbaik kpd kopi, soda atau manisan utk kcergasan.

* Vita Lea - multivitamin & mineral.
Sebagai penambah tenaga segera - tubuh jadi cergas, mental kuat, bantu sistem memori utk fokus memandu atau buat kerja lain seharian.

* B Complex - bantu tukar makanan waktu sahur atau berbuka kepada tenaga, melawan tekanan  dgn pastikan sistem saraf berfungsi, sekaligus redakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia.

Yalah kan, bawa keta, dlm keadaan panas walaupun keta ada air cond, anak2 kecik yg suka bergurau atau kdg2 bergaduh, meragam, menangis - pemandu kena sentiasa cooooll...

Ingat ye. Tiga supplemen tu perlu diambil dulu.

Selamat pulang ke kampung. Selamat menjalani ibadah Ramadhan dan selamat menyambut hari raya utk semua sahabat FB yg disayangi....

Drive safely :)

#ultimatefamily
#emeraldfamily
#tsunamishaklee
#ptstim9

Nas 0194706780
#pengedarshaklee

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.