Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee Untuk Jadi Pengguna atau Jadi Pengedar Shaklee

Assalamualaikum,

Ehh... ok. ok. Nak cepat ye? Nak daftar ahli dulu.

SMS atau whatsapp ke Nas 0194706780 untuk info lanjut. 
Taip je... Daftar Ahli

Akak akan hantarkan maklumat-maklumat yang perlu diisi. 

Setelah itu, anda bankin sejumlah wang RM79.50 ( termasuk pos)  untuk pendaftaran sekali seumur hidup. Akak akan bantu uruskan pendaftaran anda, dan anda akan mendapat beg kit Shaklee dalam tempoh dua tiga hari selepas berjaya didaftarkan.

Haa.. tak nak bayar harga ahli? Ehh.. boleh, ada caranya.

Jika kebetulan dah nak beli produk Shaklee, buat belian sehingga minimum 200 uv, anda akan dapat keahlian PERCUMA. Kelass gitu.๐Ÿ’

Atau jika nak daftar sendiri ahli, kut-kut susah nak bankin ke akak, anda terus ke cawangan Shaklee berhampiran, minta satu borang daftar ahli, isi maklumat berkaitan. Cuma bagi no ID akak untul diisi pada ruangan penaja. 
ID akak ialah 1213206.


Senangkan?๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Kelebihan Jika Anda Jadi Pengedar Shaklee:

1. ๐Ÿฅ Dapat beli semua produk Shaklee pada harga diskaun 20-30% dari harga runcit.

Pembelian boleh dibuat di mana2 cawangan Shaklee, atau jika jauh secara online di www.shaklee2u.com.my

Yang penting, guna nombor ID yang dapat selepas selesai pendaftaran.

Setiap belian, anda akan dapat mata (poin) tertentu, bergantung kepada produk yang dibeli.

Jika anda dapat kumpul paling minimum 150 poin uv, Shaklee akan bayar anda bonus terus ke dalam akaun anda. ๐Ÿ˜

2. ๐Ÿฅ Jika anda rajin share atau kongsi tentang Shaklee ( tentang syarikat terbaik, tentang produk berkualiti, tentang keberkesanan produk, tentang keselamatan produk, tentang bahan-bahan semulajadi yang Shaklee guna dll) kepada adik beradik, sanak saudara serta sahabat handai, sehingga mereka pun beli, anda boleh jual kepada mereka. 

Maka, lagi besar peluang anda mendapat bonus dari Shaklee. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Anda sudah boleh masuk dalam kumpulan yang ingin berbisnes. Anda ada potensi dan ciri-ciri usahawan Shaklee. Anda akan digilap lagi dengan pelbagai bimbingan, panduan dan kursus, sebahagian besar secara online melalui whatsapp dan mesej.

Jika anda minat berbisnes, nak tambah pendapatan, nak ada dua sumber pendapatan, tetapi tak tau apa-apa tentang bisnes, jangan risau....๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Anda akan dibantu! Anda akan menjadi hero daripada zero. Yang penting anda sanggup dibimbing.

Kelebihan-kelebihan di bawah akan anda dapat jika buat Shaklee bisnes:

๐Ÿ‡Beli produk pada harga ahli

๐Ÿ‡Dapat untung runcit dari jualan produk yang anda buat

๐Ÿ‡Terima terbitan tertentu Shaklee

๐Ÿ‡Dapat latihan

๐Ÿ‡ Layak untuk ke naik ke pangkat-pangkat tertentu yang banyak insentif - insentif atas kepimpinan yang dilaksanakan.

๐Ÿ‡Dapat bonus peribadi bulanan jika layak

๐Ÿ‡Boleh taja orang lain

๐Ÿ‡Boleh sertai Program Tajaan Antarabangsa

๐Ÿ‡Dapat hadiri acara syarikat 

3. ๐ŸฅAdakah tools atau alat bantuan sokongan untuk anda bergerak maju sebagai pengedar Shaklee?

Ada. Banyak.๐Ÿ˜Š

๐Ÿ“Anda boleh guna sistem online disediakan Shaklee untuk tambah ilmu, untuk buat order jika ada pelanggan, untuk lihat prestasi rangkaian anda, untuk tengok bonus yang anda terima dan lain-lain.

๐Ÿ“Anda akan dapat group support.. bukan sahaja dari upline, malahan dari super upline, super duper upline hinggalah ke mentor paling atas. Tiada batasan ilmu. Tiada batasan dalam perhubungan.

๐Ÿ“Anda ada dibekalkan dengan beg kit Shaklee yang banyak mengandungi panduan-panduan menguruskan peemiagaan Shaklee.

๐Ÿ“Anda boleh dapatkan offline tools, contoh flyers dan pamphlets, untuk offline marketing.


๐Ÿ“Anda boleh dapatkan buku-buku berkaitan produk-produk dan testimoni-testimoni berkesan pada harga cukup rendah, sebagai sokongan kepada bisnes anda.

Bertindak segera sebelum anda terlambat.

Hubungi akak, Nas 0194706780 

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.