First Aid Kit Ni Lainlah

First aid kit akak kat umah lain sikit. Hehe.
Dah syok guna produk semula jadi, sebab yakin selamat dan berkesan pulak:




1. Sustained Release Vitamin C Plus. Akak baru je baik dari demam. Sakit kepala yg teruk hilang selepas makan 3 biji Vit C ni. Cepat betul Allah sembuhkan. Selepas itu ambik lagi 3 biji, batuk selesema dan kahak 70% pulih.

Langsung tak ambik ubat paracetamol atau panadol.

2. Dulu, masa balik kampung, anak no 6, Zaim demam teruk juga, ada bengkak lagi kat leher. Masa tu hanya ada Nutriferon. Jadi akak bancuh Nf dalam air minumnya.

Nutriferon ni elok utk kukuhkan sistem imun dlm masa 3 hari, lindung dari influenza dsb.

3. Zinc Complex ni akak ambik harian utk aktifkan 200 jenis enzim dan membentuk kolagen.

Perlu ada stok ini untuk percepatkan sistem imun dan percepatkan pemulihan luka. Jika anak2 luka, hancurkan zink dan tabur ke atas luka.

4. Peppermint ginger plus akak bagi pada asben yg selalu dapat pedih ulu hati. Baru je bagi kat anak pompuan no 5 yg sakit perut akibat period.
Banyak lagi guna Peppermint ni. Loya dan muntah ibu hamil, batuk, kahak, cirit birit dll.



Hubungi Nas 0194706780 untuk dapatkan vitamin sebagai first aid kit kat rumah atau pejabat.

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.