Benda Wajib Dalam Handbag



Apa dlm handbag tu? Haa..ada compartment rahsia. 

Tapi ruang yang ni tiada rahsia. Lagi akak nak bagi tengok sebab akak rasa semua org kena bawa ni ke tempat keje atau ke mana saja. Dalamnya ada:

# pill box - boleh isi banyak jenis vitamin. Yang normal akak isi dengan vitamin yang setiap hari kena ambik : Sustained Release Vitamin C Plus, Alfalfa Complex, Lecithin, Omega Guard dan GLA. Pagi2 hanya sempat minum ESP n Mealshakes. Yang lain mesti ambik kat tempat kerja atau semasa on the go.

# bekas kecil berisi ESP. Ni spare...time lapar waktu tengahari atau petang. Jika malas nak makan...ESP pun memadai. Kenyang dan bertenaga.

# NW Ultimate Protection - selepas solat, reapply lotion ni. Maklumlah muka sensitif dan cuaca sentiasa panas. Kena ada protection dr UV.
Natural dari pati2 botani seperti mulberi, mountain arnica dan lain-lain.

# Shaklee flyers - ada peluang, kongsi kebaikan. Dakwah berterusan kat mana saja. Pendidikan kesihatan dan perniagaan. Lalu kat kawasan parking, selit dua tiga kat kereta jika sempat. 

Wassalam.

Nak beli vitamin, nak dapatkan nasihat berkaitan pemakanan semula jadi untuk kesihatan atau atasi masalah kesihatan? Hubungi Nas 0194706780

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: