Vitamin Pencerah Kulit Anda

" EHH! MIMPI KE? MACAM TAK PERCAYA JE.  TENGOK MUKA KAT CERMIN, CERAH SEMACAM. BARU 8 HARI DAH NAMPAK KESAN!!! "

Sebelum ini, tengok muka kat cermin pun malu-malu. Malu nak tatap lama-lama. Kulit muka gelap, kusam, ada tompok jeragat dan bekas-bekas parut jerawat. Hai, lagi sapu krim nak cerahkan kulit,  lagi teruk jadinya kulit. Gelap!!! Suami pun pandang tak pandang je kalau berbual. Lebih-lebih lagi apabila berjalan di luar, nun jauh di depan dia tinggalkan kita. Malu kut macam berjalan ngan orang tua!

Kulit gelap, berparut dan ada tompok jeragat
credit: www.acnetreatmentskincareslc.com
Tak lagi sekarang. Kesan jeragat, parut jerawat dah pudar. Kulit muka dan semua anggota badan semakin cerah. Tak percaya betul. Balik kampung, jumpa adik beradik...mereka pun terperanjat. Bukan kat muka je, leher, tangan dan lain-lain anggota pun jadi cerah you... Tak lah fake! Ada banyak produk bentuk krim kat pasaran yang buat muka jadi putih saja. Leher dan lain-lain badan gelap.



Sekarang.. Bukan Kak Non je terkejut dan tak percaya, somi pun terkejut…Tercengang tengok muka Kak Non yang dah berubah… Somi kata “ muka nampak lain sangat ni? Muka licin dan lebih cerah berbanding biasa. Ehh... Tangan dan lengan cerah juga."
 
credit cropped pic: www.cosmopolitan.com
Sekarang ramai tak percaya tau kulit muka dan badan Kak Non boleh jadi cerah ... ramai yang ingat Kak Non buat bleaching atau pakai produk tinggi hidrokuinon.

Ohh. sorry morry. Kak Non ni pencinta bahan semula jadi. Produk ada bahan kimia tolak tepi. Buat seksa dan sakit diri pada masa hadapan. Kos nak jaga sakit pun lagi besar. Kak Non nak kecantikan yang 'real' dan menggunakan bahan yang selamat.

Nak tahu apa produk yang Kak Non guna?


Kak Non guna sejenis vitamin "rare" dan boleh dikatakan "ajaib". Bukan over tapi realiti. Hasil kajian saintifik oleh pakar, tercipta sejenis vitamin C yang unggul. Berbeza dari yang lain kerana teknologi yang dipatenkan, sustained release, yang digunakan.

Vitamin C akan diserap ke dalam badan sebanyak 500 mg sepanjang 5 jam. Oleh itu, badan kita sentiasa ada Vitamin C yang diperlukan.  Setiap jam selama 5 jam bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren. Yang mana kita tak termampu untuk makan 7.5 biji oren setiap 5 jam!!!

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C dihasilkan oleh pelopor produk semula jadi nombor satu Amerika, iaitu SHAKLEE. Terkenal peringkat global. Kak Non bukan sahaja ambil secara oral, sekali sekala Kak Non guna Vitamin C sebagai masker. Jimatkan? Tak perlu beli masker lagi... Best betul buat masker. Kulit muka terasa saaangat lembut dan licin. 


 Membuat masker dari Sustained Release Vitamin C Plus
credit: seindahdhia.blogspot.com

Kak Non amat rekemen Sustained Release Vitamin C Plus untuk WANITA atau LELAKI yang inginkan kulit jadi cerah berseri serta lembut walaupun tanpa sebarang mekap.

Setiap hari Kak Non dah suka tatap muka depan cermin. Gembira tak terkata.


Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780
Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780
Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780

Vitamin C ini sangat berkesan untuk pencerahan kulit!

Warna kulit dan tona ditentukan oleh melanin, pigmen dihasilkan oleh sel-sel melanocytes. Melanin akan didedahkan pada permukaan atas kulit. Lebih banyak melanin dihasilkan, lebih gelap lagilah kulit jadinya.


credit: quenchskincare.com
Pigmen gelap ini boleh bertambah jika hormon tidak stabil, pendedahan kepada cahaya matahari, penggunaan ubat-ubatan tertentu dan kerosakan kulit akibat serangan radikal bebas.


Bagaimana Sustained Release Vitamin C Shaklee membantu mencerahkan kulit anda?

  1. Vitamin C Shaklee adalah anti oksidan hebat yang meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit menyebabkan kulit cepat tua dan banyak pigmen gelap.
  2. Vitamin C Shaklee membantu pemulihan sel-sel kulit dan membaikii kerosakan kulit.
  3. Vitamin C Shaklee mengelupaskan kulit dan membuang sel-sel mati yang biasanya gelap, menjadikan kulit lebih cerah dan lembut.
  4. Vitamin C Shaklee meningkatkan tahap dua lagi antioksidan dalam badan, Glutathion dan Vitamin E, yang membantu kulit membuat melanin kekuningan berbanding melanin gelap.
  5. Vitamin C Shaklee menekan enzim tyrosinase yang bertanggungjawab menukar tyrosine kepada melanin, lantas mengurangkan penghasilan melanin.
  6. Vitamin C Shaklee yang bersifat asidik membantu membersihkan dan membuang jangkitan yang mungkin disebabkan oleh mikro organisma. Ini akan membuatkan kulit anda LEBIH SIHAT, LEBIH CERAH DAN LEBIH LICIN.

AWAS!!! Dinasihatkan anda berhenti mencuba pelbagai produk yang mengandungi BAHAN KIMIA BAHAYA untuk mendapatkan kesan putih yang cepat. 

Sustained Release Vitamin C Plus ini selamat untuk semua golongan.


PASTIKAN ANDA SEDIA MENERIMA KESAN PENCERAHAN YANG BAKAL BERLAKU!!! 

Tunggu! Jangan Whatsapp lagi. 
Ada " hadiah istimewa " kepada 100 orang TERAWAL yang ORDER!

Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780
Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780
Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780

Dijemput anda mengambil TINDAKAN YANG MENGUNTUNGKAN SEKARANG untuk wajah dan kulit badan yang lebih cerah, berseri dan sihat.

Sustained Release Vitamin C Plus ini juga mendapat pengesahan HALAL dari Islamic Services of America (ISA ). ISA ini pula adalah badan diiktiraf JAKIM.

Cara Nak Order? 
Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780
Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780
Whatsapp <VitaC> ke 019-4706780

INGAT YA.

Hadiah misteri hanya untuk 100 orang TERAWAL yang WHATSAPP dan order. 

P/S: Sila share dan tag sahabat-sahabat anda, perempuan dan lelaki,  yang anda keinginan dan keperluan mengubah penampilan mereka.



Hubungi saya, Nas 0194706780 atau email 
NutrisiAlamiahTulen@gmail.com untuk mendapatkan produk atau nasihat penggunaan tentang
 Sustained Release Vitamin C Plus.

Jika anda tinggal di kawasan Kuala Kangsar, pekan Sungai Siput, Salak, Kati dan Manong, perkhidmatan COD ( Bayar Waktu Terima ) disediakan.

Perkhidmatan POSLAJU disediakan bagi penghantaran seluruh negara. Terima kasih.


Nutrisi Alamiah Tulen, "Eat Good, Feel Good, Look Good"






Disclaimer: 

Maklumat yang diberikan di dalam ini tidak boleh digunakan semasa apa-apa kecemasan perubatan atau untuk diagnosis atau rawatan apa-apa keadaan perubatan. Seorang profesional perubatan yang berlesen perlu dirujuk untuk diagnosis dan rawatan apa-apa dan semua syarat perubatan.


Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: