Peluang Buat Duit Dengan Bisnes Shaklee

Tambahkan Pendapatan Secara Online Dengan Bisnes Berprestij, Bisnes Shaklee


Kali pertama dengar Shaklee, masa ada anak ke tiga, akak buat biasa je.
Oh...ubat. Pil-pil. Lebih kurang je spt kat hospital, kat farmasi.
Apabila sepupu akak terlibat ngan Shaklee, akak tak terpanggil untuk beli. Dia pun tak ajak akak masa tu.
Tahun 2009, sorang member suka bagitau...dia makan Vitamin2 Shaklee. Dia menten sihat dan cergas. Wanita berjaya dlm kerjaya dan dalam mendidik anak2.
Akak tanya, tak apa ke makan banyak2? Setakat ni ok..dia kata.
Kerana dia pengguna, tak banyak dia bercerita ttg Shaklee.
Akak pun mmg tak suka ubat2an atau vitamin2 dlm pasaran ni. Masa mengandung je terpaksa ambik atas arahan doktor. Tak jumpa pilihan lain masa itu.
Sehingga lah akak ada bnyak masalah kesihatan, akak mencari2 penyelesaian alamiah.
Allah nak bagi peluang..akak temui Shaklee. Mula2 untuk atasi jeragat dan jerawat.

Bersambung dgn untuk atasi tekanan darah dan kolestrol tinggi, asid urik tinggi, lenguh dan sakit2 badan serta terlalu letih lesu.
Dari situlah akak tahu, sedar ttg vitamin Shaklee. Natural, safe dan effective!
Maknanya tiada bahan kimia bahaya langsung. Vitamin2nya 100% semula jadi. Dan paling diyakini... Shaklee ada Landmark Study. Tak ada syarikat vitamin lain ada Landmark Study.
Cuba fikir, kenapa Shaklee boleh jadi syarikat pengeluar vitamin semula jadi nombor satu di USA? Kenapa bukan nombor dua, tiga atau 10?
Kenapa dlm ranking sesuatu, orang atau kumpulan itu tentu terrrbaik kan?
So syukur la dapat merasa antara makanan terbaik dlm dunia ini.


Sejak kenal Shaklee...

Banyak ilmu dapat dimanfaatkan, banyak kawan hebat diperolehi, bnyk hubungan silaturrahim terjalin, banyak ciri2 positif diterapkan, bnyk amalan kebaikan dapat diamalkan.

Kerana keserasian, akak menjadi seronok kongsi kebaikan Shaklee. Caranya, melalui penglibatan dlm bisnes Shaklee.
Keterujaan bisnes Shaklee ni lain. Akak pernah join bberapa perniagaan. Tak sesuai dan tiada excitement spt ini.


Tambah2 dapat kongsi, share ilmu pemakanan dan kesihatan. Bukan share kosong tapi dapat amalkan...

Bila bergerak menjadi pengedar dan konsultan Shaklee, income pun dapat.
Bina income dgn Shaklee secara separuh masa boleh menampung pendapatan yg ada.

( Ramai yang sudah menjadi WAHM dan WAHD pun...asal pelbagai golongan profesional dan suri rumah ).
Kenalilah Shaklee sbb tak kenal maka tak cinta. Hatta tuan/puan sorang doktor pun, tak kenal maka tak cinta pemakanan semula jadi. Sbb bidang kajian jauh berbeza....

Dalamilah set2 vitamin yang akak sarankan. Sila kunjungiwww.syokvitamin.blogspot.my utk kenali akak sbg pengedar dan vitamin2 Shaklee. Set2 ini mungkin Uolss perlu........ dan memang perlu.
Jangan tunggu sakit baru kita nak mencari ubat.

Sebab itu ada pepatah "An apple a day keeps a doctor away. "

Maknanya luas. Makan yg baik2, makan yang semula jadi, makan banyak buah dan sayuran, hidup sentiasa sihat.

Lagi2 orang Islam..perlu tampil sihat, kuat, gagah dan kacak atau cantik...untuk beribadat.

Allah kan suka kecantikan. Allah suka hambaNya yang sihat dan kuat. Cantik dan kuat untuk disalurkan ke jalan yang baik.


Jika Uolss ingin mencari pengedar Shaklee yang boleh konsult dengan baik,
hubungi akak, Nas 0194706780
.

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: