Hilangkan Kelopak Mata Berkedip-kedip Tanpa Kawalan Dengan Vitamin Shaklee

Kelopak mata kanan berkedip2 beberapa minit.... berhenti sekejap....berkedip2 lagi.
Apa sebab? Dulu, ingat cakap2 org tua, itu tandanya nak menangis.
Ada jugak yg kata ada nak terjumpa seseorang.
Kadang2 betul berlaku begitu.

Sebenarnya, mata berkedip-kedip tanpa kawalan ada kaitan dengan gangguan saraf. Pergerakan luar kawalan otot-otot mata.

Ianya berlaku setiap beberapa saat untuk beberapa minit. Ia datang dan pergi.... selang masa tertentu, ia berlaku lagi.

Walaupun tak sakit, tetapi ianya adalah tanda-tanda awal gangguan pergerakan kronik.
Keadaan kedip-kedip kelopak mata boleh disebabkan oleh tekanan, letih sangat atau mungkin banyak ambil kafein.

Jadi, tips harini untuk atasi pergerakan kelopak mata tanpa kawalan ( kedip2 mata tak terkawal) ialah:

1. kurangkan minum kafein

2. dapatkan tidur yg cukup

3. selalu basahkan muka dan mata

4. tuamkan kelopak mata dgn kain basah yg dicelup dalam air suam bersih

5. Untuk elakkan berlaku keadaan lebih teruk, sbb pergerakan kelopak mata tanpa kawalan, tanda gangguan saraf...jadi, vitamin2 berikut perlu untuk mencegah,
Ostematrix, Alfalfa dan B Complex.

Itulah yg blaku kpd Kaknas smlm....

Waktu petang..tatkala sibuk dgn banyak urusan... kelopak mata bergerak2, berdenyut2 tanpa kawalan. 
Puncanya Kaknas tau..kurang tidur bbrapa hari dan badan stress...kurang rehat.

Malam tu....ambik suplemen berkaitan. 

Alhamdulilllah, lega..

Jadi, B Complex, Ostematrix dan Alfalfa ni Kaknas kena konsisten ambik. Takut... bukan saraf mata je masalah, risau saraf bahagian2 lain juga ada. 

Uolss yg ada masalah saraf pun perlu ambil juga. Sangat Kaknas rekemen!

Untuk pertanyaan lanjut, atau untuk order Ostematrix, B Complex dan Alfalfa Complex, hubungi Kak Nas 0194706780.

Untuk buat belian online dengan selamat dan cepat,
klik je ESELL di bawah.

Nas Ibrahim,
SID 1213206
Konsultan Shaklee
Pengedar Shaklee ... buat COD kawasan Kuala Kangsar, Sungai Siput, Taiping dan Ipoh.

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

0 comments: