Ibu-ibu Jana Pendapatan Dari Rumah Secara Online

Layan FB lagi? FB dah, sekarang dok tengok Instagrams.  Seronok kan sebab banyak gambar-gambar menarik.  Ada promosi pulak tu.
Peluang pendapatan online, Tambah pendapatan sampingan, Kerja secara online, Bisnes online
credit: Dreamstime.com
Dunia hari ini. Tanpa sempadan. Hanya dengan komputer atau telefon pintar, semuanya dalam genggaman.

Perasan tak kita sentiasa online, tengok berita, temgok laman-laman kegemaran seperti resipi nasi dagang, jualan hebat tudung, rekaan fesyen terkini dan sebagainya.

Kita juga sering membaca entri kawan-kawan di FB dan saling melaporkan tentang peristiwa tertentu. Kita menghantar gambar kenangan tentang tempat yang kita lawati.

Sedar tak kita, sebahagian besar mereka yang menyediakan web, bahan Youtube, blog dan seumpamanya sedang menikmati pendapatan lumayan.

Kenapa kita bukan sebahagian daripada mereka yang bertuah itu?

Ya. Jana pendapatan online. Ada yang jadikan kerjaya sepenuh masa. Dengan bekerja dari rumah sahaja.

Kenapa kita tidak? 2 in 1. Ber'online' sambil ber'bisnes''.

Terfikirkah kita seperti mereka?

"Alangkah indahnya berada di rumah dengan anak-anak dan masih memperoleh pendapatan sendiri untuk tambahan perbelanjaan," Puan Natrah.

"Alasan pertama saya suka bekerja dari rumah ialah ianya fleksibel. Saya tidak rasa terkongkong. Sepatutnya hari ini saya bekerja tetapi saya membawa anak saya ke taman tema. Kalau saya bekerja makan gaji, sudah tentu saya tidak dapat melayan anak saya sekarang", Puan Juliana.

Kerja di rumah yang bagus atau kerja yang sesuai untuk ibu-ibu perlulah fleksibel untuk dapat dikekalkan.

"Dua anak kecil saya hampir sebaya. Dengan kos mengasuh dan pengangkutan yang mahal, saya pula tinggal di kawasan bandar, rasanya tidak berbaloi saya teruskan kerja lama saya. Jadi saya berhenti kerja", Puan Kathy.

Tapi awas ibu-ibu. Jangan terus berhenti kerja jika baru nak bermula.

Ini nasihat orang yang berpengalaman. Selepas dua tahun bekerja dari rumah mencari PENDAPATAN SAMPINGAN, baru beliau membuat KEPUTUSAN BIJAK untuk berhenti kerja.

"Nasihat saya kepada ibu-ibu yang nak memulakan perniagaan sendiri sepatutnya: 
pastikan anda ada PLAN PERNIAGAAN YANG MANTAP  dan RAKAN-RAKAN SEANGKATAN YANG SANGAT MENYOKONG; 
dan MASUK RANGKAIAN KUMPULAN (network group). 
Jika tidak, hidup anda semakin terasing dan anda sukar untuk sentiasa bermotivasi", Puan Kathy.

JJika sudah ada keinginan dan hasrat murni ingin mencari pendapatan tambahan yang boleh berkembang di luar jangkaan (bergantung kepada usaha dan strategi), saya mengajak puan-puan sertai kumpulan kami untuk tambah pendapatan secara online. 

credit: Dreamstime.com

Kami ibarat satu keluarga.

Saling mendidik, membimbing dan membantu antara satu sama lain. Jangan rasa segan atau silu atau rasa rendah diri. Kita semua bermula dari zero. Dari tidak tahu menjadi tahu.

Kita mempunyai pakar yang sudah melalui selok belok dunia perniagaan dari rumah, sudah mahir dengan cara yang berkesan menambahkan pendapatan secara online yang sentiasa bersedia membantu dari segi ilmu dan strategi.

Kita adalah sebahagian dari warga Shaklee. Menyertai perniagaan Shaklee cukup mudah kerana puan-puan TIDAK PERLU

*  sediakan pelan perniagaan yang rumit.
* fikir barang apa yang sesuai diniagakan.
*  proses barang.
* dapatkan modal yang besar.
*  meminjam untuk mendapatkan modal.
* sediakan stor atau ruang simpan barang.




Perniagaan Shaklee cukup MUDAH kerana


*   pelan perniagaan sudah ada.


*   produk bertaraf kelas pertama disediakan.

*  modal keahlian yang kecil sahaja seumur   
     hidup (RM68.90)

*   tidak perlu meminjam untuk memulakan          perniagaan ini.

*   puan akan dilatih percuma agar menjadi 
     mahir.

*   rangkaian ahli yang saling membantu.

*   dibekalkan dengan kaedah yang terbukti 
     berkesan.

*  puan akan membantu masyarakat   
     menyedari penjagaan kesihatan yang 
     selamat.

*   sesuai untuk semua latar belakang, 
     berusia 18 tahun ke atas.



Puan hanya perlu SMS atau whatsapp segera saya, Nas 0194706780, untuk bersama kami menjana pendapatan tambahan.

Anda akan dibimbing dan dilatih jika bersama kumpulan kami. 

Yang best lagi, rahsia-rahsia ambil vitamin dikongsi bersama.  

Rahsia untuk mendapatkan kesan lebih ummmmpphhh tidak didedahkan kat mana-mana umum. Rahsia terpelihara dari pakar pemakanan dan kecantikan Ziela dan otai-otai lain.

[ Jom kongsi JELAJAH BISNES yang menakjubkan ini.]


Kami keluarga hebat!!!

Bisnes online, tambah pendapatan, tambah wang, worh at home, work online, online business, berniaga Shaklee, ahli Shaklee Kuala Kangsar, pengedar Shaklee Kuala Kangsar, pengedar Shaklee, berniaga vitamin semula jadi
Dari kiri: Nas, Ziela n baby, Liza dan Dilla

Jangan berlengah lagi. Sesiapa sahaja akan dilayan dengan penuh hormat oleh kami.

Hubungi saya, Nas 0194706780, untuk menjadi ahli seumur hidup.

Nak jadi ahli berbayar atau ahli percuma?

Sila tonton video ringkas di bawah. Terima kasih.




Salam sayang dan salam membuat perubahan diri,


Nas.

0194706780
Shaklee ID: 1213206


Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.

2 comments:

Norfaziela Dot Com said...

Boleh jana pendapatan ke ni puan Nas?

Nutrisi Alamiah Tulen said...

InshaAllah, tapi kena jadi ahli dulu ye. Lepas tu ikut teknik yang kita ajar. Proven methods!!!