3 Pakej Faboulous Set Jeragat Yang Pakar Rekemen

Sila klik video ringkas di bawah untuk mendengar pandangan pakar tentang jeragat.


" Saya tak suka jeragat kat muka ni! Saya nak hapuskannya tapi tiada yang membantu selama ini"

Menderita kerana jeragat? Malu ada tompok-tompok hitam pada muka?

Dah cuba beberapa rawatan tetapi keadaan jeragat tidak berubah?

Punca jeragat yang utama ialah hormon badan yang tidak stabil,  kulit yang rosak akibat terdedah kepada matahari dan juga penyalahgunaan produk kecantikan yang menjanjikan muka cantik putih, 'glowing' dan gebu.

Mungkin muka cantik untuk tempoh tertentu. Selepas itu, kehidupan seolah-olah menjadi gelap. Banyak tompok hitam timbul dan kecantikan yang diimpikan lenyap. 

Rupanya produk yang dipakai ada bahan kimia bahaya! Merkuri. Hidrokuinon. Patut pakai sekejap je muka cepat putih.  

Cik puan jangan mudah kecewa. Apa yang cik puan inginkan ada di sini.

InshaAllah, kulit cik puan akan semakin sihat, tompok-tompok jeragat akan berkurangan menjadi pudar dan kulit akan kembali cerah yang "tidak palsu".

credit: beautyfairness.blogspot.com
( Hasil keputusan adalah berbeza antara seorang dengan yang lain, bergantung kepada jenis kulit, tahap jeragat, persekitaran, cara pemakaian dan sebagainya. )


Sangat ramai yang gembira dan puas hati kerana dapat mengurangkan jeragat dengan set dalaman dan luaran.

Kak Nas nak cadangkan beberapa pakej yang boleh dipilih, bergantung kepada kewangan cik puan. Yang penting, cik puan tidak boleh berdiam diri, ambil sikap tak apa. Sebab, lagi lambat rawat, lagi lambat cik puan nak pulih.

Pakej Fabulous:

1) SET RAWAT JERAGAT ROYAL
    ( DALAMAN DAN LUARAN EKSKLUSIF )


    * pilihan terbaik rawat jeragat

    * tangani masalah berpunca dari dalam
    * kesan lebih pantas kerana jeragat dikawal dari 
       semua arah
  
    Terdiri dari set dalaman dan luaran:


   a. Set NutriWhite Shaklee

       ( rawatan luaran )    serta

    b.GLA Complex dan Sustained Release 

       Vitamin C Plus ( boleh lihat di bawah ).


     Khasiat bonus diperolehi apabila guna set ini:

     Rawat masalah kulit lain juga seperti 
     jerawat, kutil, kulit suram, kelam dan
     yang berkaitan.

     Badan akan lebih sihat, bertenaga dan 
     bersemangat. 

Set Pencerahan Muka NutriWhite Shaklee


Penyeri wajah lima bintang yang tiada tandingan dengan harga dua bintang
   
Ramuan semula jadi  yang ekslusif
Harga taraf dua bintang untuk produk super duper taraf 5 bintang bagi merawat jeragat dan masalah kulit lain. 

Secara automatik pembelian ini melayakkan cik puan jadi ahli. Bonus RM cik puan akan dapat nanti :)

     Jangan kata mahal kerana penggunaan set NutriWhite boleh sampai setahun. Jadi, sehari berapa sen aje...


 Hubungi Nas 019 470 6780 untuk dapatkan Set Jeragat Royal dengan Wasap "Set Jeragat Royal". 

    Atau puan boleh beli secara online dengan selamat jika ingin menggunakan kredit kad atau kad debit..

Klik je link E-sell di bawah.

   E-Sell


2) SET  JERAGAT SUPERB


    ( DALAMAN DAN LUARAN )



    * pilihan kedua menjadi kegemaran untuk
 rawat jeragat cik puan.

    * tangani masalah berpunca dari dalam.
    * kesan pantas kerana jeragat dikawal dari 
       luar dan dalam juga.
  
    Terdiri dari set dalaman dan luaran:




ESP untuk kecantikan kulit

    / Set Esp Soy Protin,  GLA Complex dan 
      Sustained Release Vitamin C Plus

    / Spot Whitening Treatment yang bertindak 
      sebagai pemadam jeragat.

    
    Klik E-Sell untuk order online dengan selamat atau hubungi Nas 0194706780 untuk keterangan lanjut atau cod.



3) SET JIMAT RAWAT JERAGAT


1. GLA COMPLEX  (asid linolenik gamma) untuk tangani masalah hormon yang tidak stabil yang merangsang terjadinya jeragat.

GLA Complex Shaklee lebih baik dari kebanyakan GLA di pasaran kerana GLA Complex Shaklee dihasilkan dari ekstrak borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda berbanding GLA biasa 
( yang dihasilkan dari Evening Primrose Oil ).

GLA Complex telah digunakan oleh ribuan wanita untuk mengekalkan kesejahteraan sepanjang kitaran bulanan mereka.


GLA adalah omega-6 asid lemak yang digunakan oleh badan untuk membentuk bahan prostaglandins yang membantu tubuh untuk mengawal proses normal badan.  



Minyak biji bunga matahari adalah satu lagi sumber Omega-6 asid lemak. Ia juga mengandungi vitamin E, yang membantu dan menyokong sistem imun dengan membantu untuk mengekalkan integriti sel.


GLA Complex amat berkesan untuk mengatasi masalah jeragat.



GLA Complex juga mengandungi  vitamin yang boleh memulihkan sel jeragat yang rosak. 
Ianya mencerah dan menegangkan kulit tanpa kesan sampingan.


2.  SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS

Sustained Release Vitamin C Plus akan melepaskan vitamin C semula jadi secara berterusan dan perlahan-lahan melalui sistem penyampaian semula jadinya yang UNIK.

( Ajaib ya.. Tiada vitamin seperti ini yang membolehkan vitamin C kekal di dalam darah dengan tempoh yang lebih lama ).

Rahsianya.. akan diberitahu apabila cik puan mendapatkan set ini dari saya. 

Vitamin C adalah pemakanan yang membuat "segala-galanya", yang merangkumi kesihatan imun, keutuhan sel, kesihatan gigi, gusi,  tulang dan keseluruhan pembentukan badan.

Vitamin atasi jeragat ini memang digunakan secara MELUAS dalam merawat  jeragat dengan berkesan kerana ianya semula jadi dan selamat.

Kenapa? Kerana SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS

mengandungi anti oksidan yang tinggi 
   untuk menguatkan kulit. 
* menahan tompok jeragat dari tumbuh. 
* mencerahkan jeragat.
* menegangkan kulit dengan cepat.


SOALAN:

SELAMAT KE GUNA SET RAWAT JERAGAT?



Cik puan, inshaAllah, jangan risau. Semua set ini menjadikan cik puan

* Lebih Sihat 

    /  Kulit muka dan badan jadi lebih sihat.

    /  Kulit yang kering kasar jadi lebih
        lembab.
    /  Kulit jadi lebih tegang dan lebih  
        nampak muda.
    /  Kulit lebih cerah berseri.
    /  Sel mati dipulihkan.
     
* Berkesan  

      / Jeragat akan semakin pudar.
    / Kulit jadi lebih kuat untuk halang     
       jeragat baru tumbuh. 
    / Halang pembentukan sel rosak.

* Selamat  
  
     / Tiada sebarang bahan kimia bahaya.
    /  Kandungan bahan-bahan alamiah 
        semulajadi.
    /  Tiada kesan sampingan yang bahaya 
        atau merosakkan.


* Pakej-pakej yang mampu dibayar oleh semua lapisan

    / Harga yang sangat berpatutan bagi 

       produk bertaraf dunia ( first class ). 
    
    / Hanya RM6.50 sehari untuk manfaat 
       yang tidak ternilai (bersamaan     
        sepinggan nasi makan tengahari je!) 
bagi Set Jimat.
                    
Tak kira siapa anda, pelajar, belum kahwin atau sudah, lelaki atau perempuan, tua atau muda, Set Rawat Jeragat sangat sesuai dan SANGAT PERLU anda miliki jika anda ada jeragat atau lain-lain masalah kulit.

Yang tak ada jeragat?  Juga sangat-sangat disarankan kerana set ini selain mengatasi jeragat, ianya ada banyak khasiat sebagaimana yang disenaraikan di atas.

TESTIMONI PENGGUNA SET JIMAT RAWAT JERAGAT
Pn. M@@@ dari Kemaman. Menderita jeragat kesan dari parut yang tak sembuh dengan baik. Kombinasi GLA Complex dan Vitamin C berjaya cerahkan jeragat beliau. Muka pun nampak tak kusam dan makin muda.






SPOT WHITENING TREATMENT 




* Mengurangkan kemunculan tompok coklat dan hitam.

* Memberikan kulit bersinar cerah.

* Kuasa pencerahan botani dari Licorice dan Peony, yang sangat bernilai untuk mencerahkan jeragat, anti-radang dan keupayaan melindungi.

* Tumbuhan Cat's Claw menegangkan kulit.

* Kandungan Vitamin C yang aktif memberikan kulit jeragat jadi lebih cerah, tona kulit sekata dan halus.



TESTIMONI PENGGUNA SPOT WHITENING TREATMENT

#1.

#2.


Dapatkan Set Jeragat dengan menghubungi Kak Nas 0194706780

Anda akan mendapat tips atau teknik penggunaan yang betul dan berkesan kerana saya dilatih oleh pakar dalam bidang ini. 

Biarlah wang yang dilabur berbaloi!!!

Jika anda tinggal di kawasan Kuala Kangsar, pekan Sungai Siput, Salak, Kati dan Manong, perkhidmatan COD ( Bayar Waktu Terima ) disediakan.

Jika ingin membeli secara online terus, sila klik Esell di bawah untuk berurusan secara PANTAS dan SELAMAT. ( Belian menggunakan kredit kad atau debit kad).






Nutrisi Alamiah Tulen, "Eat Good, Feel Good, Look Good"




Disclaimer: 

Maklumat yang diberikan di dalam ini tidak boleh digunakan semasa apa-apa kecemasan perubatan atau untuk diagnosis atau rawatan apa-apa keadaan perubatan. Seorang profesional perubatan yang berlesen perlu dirujuk untuk diagnosis dan rawatan apa-apa dan semua syarat perubatan.







    



Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.