Vivix Shaklee Halal?

Beza VIVIX Malaysia dengan VIVIX negara lain.

Fuhh kecoh sungguh duk tular pasal kandungan VIVIX. Kesian betul sebab yang bangkitkan isu tak tahu beza Vivix Malaysia dengan VIVIX negara lain.

Untuk pengetahuan, VIVIX ni bukan ada kat Malaysia je. Tapi ada dijual di negara lain juga. Dan VIVIX di setiap negara tidak sama dari segi FORMULA dan CAMPURANnya
(ada banyak kumpulan saintis untuk hasilkan product bergantung kepada negara)

VIVIX Malaysia ada 4 bahan, Muscadine Grape Extract, European Elderberry Extract, Japanese Knotweed Extract and Purple Carrot Extract.


VIVIX US, ada anggur nama Vitis Venifera (anggur yang diguna buat wine).

VIVIX Canada pula tiada muscodine grape.

VIVIX di China ada campuran mushroom dan bahan active yang lain.

Cara nak daftarkan VIVIX pun berbeza ikut negara, rules yang ada di sesebuah negara.

VIVIX Malaysia kategori makanan.
Di US didaftarkan bawah kategori Dietary Supplement.
Di Canada pula sebagai Antioxidant Solution.

Aduhaiiii, buang masa je dok kecoh info yang salah.
Satu hal lagi, kenapa nak malukan diri sendiri?
Nak tunjuk kebodohan diri sendiri?

Bila tak tahu, dan tunjuk pula perkara yang tak tahu tu, malu tau. Malu sesangat.

Yang lebih menakutkan, fitnah yang dibuat sudah merata riti tersebar. Nak setel macam mana tu?

Credit:
Ummi Nurul Aziyana


P/S: Kak Nas dah minum Vivix mulai Januari 2016. Hingga sekarang. Alhamdulillah. Banyak sangat manfaat Vivix.

Vivix dan Vitamin Shaklee Yang Disahkan Halal

Hubungi Kak Nas untuk konsultasi dan pertanyaan lanjut.

0194706780

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.