Simptom, Kesan Dan Cara Atasi Kolesterol Tinggi

Simptom Kolesterol Tinggi

Amat sukar untuk seseorang mengesan dirinya ada kolesterol tinggi atau tidak, sehinggalah berlakunya komplikasi terhadap diri sendiri.
Simptom yang tak dapat dikesan inilah yang melalaikan seseorang tentang penjagaan kesihatan dan bahaya kolesterol tinggi.

Testimoni 
Ibu mentua hamba Allah ni ada mild strok. Selepas 3 hari amalkan Vivix, beliau dah boleh bangun dari katil.   
 Disclaimer: Vivix bukanlah ubat untuk merawat atau mengubati penyakit. Dapatkan nasihat dan rujukan doktor tentang masalah kesihatan anda. Vivix adalah suplimen tinggi antioksidan yang amat kaya dengan resveratrol dan polifenol tulen. Kesan terhadap pengguna adalah berbeza-beza.

Testimoni


Tapak kaki ibu sorang sis ni merekah-rekah teruk dan jalan pun terhenjut-henjut. Ibu beliau ada kencing manis, tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Selepas amalkan sebotol Vivix, ketiga-tiga masalah etrsebut berkurang. Ibu sis ni masih terus amalkan Vivix dan beberapa vitamin lain untuk terus sihat.
 Disclaimer: Vivix bukanlah ubat untuk merawat atau mengubati penyakit. Dapatkan nasihat dan rujukan doktor tentang masalah kesiahtan anda. Vivix adalah suplimen tinggi antioksidan yang amat kaya dengan resveratrol dan polifenol tulen. Kesan terhadap pengguna adalah berbeza-beza


Testimoni

Bapa mentua hamba Allah ini dimasukkan ke hospital dan dimaklumkan oleh doktor serangan jantung pertama dan salur adrah tersumbat.

Jadi kena refer ke IJN. Pagi semalamnya, selepas rujuk ke IJN, doktor mengkhabarkan salur darah beliau dah tak tersumbat.

Rupanya, selepas keluar hospital dan sebelum dirujuk ke IJN, bapa mentuanya diberi Set kesihatan jantung iaitu Vivix, Phytocol-St dan OmegaGuard.
 Disclaimer: Vivix bukanlah ubat untuk merawat atau mengubati penyakit. Dapatkan nasihat dan rujukan doktor tentang masalah kesiahtan anda. Vivix adalah suplimen tinggi antioksidan yang amat kaya dengan resveratrol dan polifenol tulen. Kesan terhadap pengguna adalah berbeza-beza.


Bagaimana Nak Tahu Anda Ada Kolesterol Tinggi? 
Dengan berjumpa doktor dan membuat ujian darah. Ujian darah juga boleh anda buat di farmasi-farmasi swasta, atau di klinik-klinik berdekatan.

Komplikasi-komplikasi yang menakutkan ini akan berlaku jika kolesterol tidak dikawal: 

1. Sakit Dada - kerana aliran darah dah tersekat-sekat akibat arteri anda semakin menyempit. 

2. Serangan jantung - ini akibat arteri anda yang pecah atau koyak. Aliran darah terlalu laju atau tersekat. Darah menjadi beku, aliran darah ke jantung gagal. 

3. Strok atau angin ahmar - aliran darah tak sampai ke otak. Laluan darah tersumbat akbat himpunan plak pada dinding arteri anda.

Inilah yang WAJIB ANDA ELAK?

✘Arteri atau salur darah tersumbat
✘Sakit Dada
✘Serangan jantung
✘Strok

KELEBIHAN Gabungan Super antioksidan Resveratrol dan Polifenol Premium

✔️Baik pulih sel-sel rosak


✔️Membersihkan salur darah atau arteri tersumbat


✔️Badan lebih sihat dan bertenaga


✔️Muka semakin berseri-seri


✔️Bantu kawal kadar kolesterol agar kembali normal


Best kan?
Gabungan Super antioksidan Resveratrol dan Polifenol Premium,

✪ Beli 2 botol ke atas, dapat percuma keahlian
✪ Beli 2 botol ke atas, dapat percuma keahlian
✪ Beli 2 botol ke atas, dapat percuma keahlian


ada pulak
FREE POSTAGE

CASH BACK

Minat nak order?

Klik je link bawah untuk whatsapp
https://www.wasap.my/019470 6780

Link ni bukan spam Uolss, dia pegi terus ke whatsapp

📡 Kak Nas 019 470 6780
📡 Kak Nas 019 470 6780
📡 Kak Nas 019 470 6780

WHATSAPP SEKARANG
Gabungan Super antioksidan Resveratrol dan Polifenol Premium ni TENGAH HANGAT PROMOSI bulan ini sahaja

Kak Nas
SID: 1213206

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.