Pengedar Vivix Kuala Kangsar. Servis Mesra dan Terbaik, Penghantaran Bayar Waktu Terima ( C.O.D )

Hubungi Kak Nas 0194706780 untuk mendapatkan Vivix. Penghantaran cepat dan berserta konsultasi mesra dan berkesan. Insha Allah.

Kak Nas adalah Pengedar Shaklee Kuala Kangsar tetapi servis juga seluruh negara.

Kak Nas sediakan penghantaran untuk boleh berjumpa dan bertanya khabar serta konsultasi berkaitan.  Selain sebagai pengedar Shaklee Kuala Kangsar, kawasan berdekatan juga diliputi seperti Padang Rengas, Kati, Salak, Sungai Siput. Hatta Ipoh dan Taiping juga boleh

Kenapa Mengedar Vivix? Nak bantu semua orang dapat manfaat yang tak ternilai dari Vivix.

Siapa perlukan Vivix?

Sebelum tu kita tengok apa sebab Vivix Viral? Sebab marketing atau hype je kah? Bukan. Sebab utama kerana Vivix BERKESAN. Sebab Vivix hasil kajian pakar-pakar saintis sebelum dipasarkan. Sebab Vivix lulus Landmark Study.

Inilah 4 fungsi utama Vivix yang memang tak ada pada produk lain. Kalau jumpa produk lain warna seakan-akan sama, pun bukan tandingan atau setakat warna sahaja.

Baca Kelebihan dan Manfaat Vivix. Sila klik link kat bawah ye. Terima kasih.

KENALI VIVIX SUPAYA JATUH CINTA DENGAN TONIK AJAIB UNTUK SEL-SEL ANDA INI


Sekarang, bulan Disember 2017, Vivix ada promosi sebagai hadiah bakal berakhir tahun 2017 dan bakal masuk tahun 2018.  Offer sebegini amat jarang diadakan. Jadi, amat bijak sekali untuk rebut peluang dan jimat RM begitu besar sekali.

Bukan itu sahaja, anda akan dapat cash back/bonus yang lumayan juga. Ya lah, mana ada orang bagi cash back apabila anda membeli. Kan?  Anda beli sebuah TV, katakanlah RM2,500, ada tak cash back besar?


Beli Vivix, sel-sel anda dipulihkan, anda semakin sihat, anda dapat banyak buat perkara yang sebelum ni anda tak mampu buat.

Contoh. Sebelum ni selalu sakit-sakit pinggang, sakit tumit. Anda beli dan minum Vivix. Wow...anda pun akan terkejut perubahan yang anda dapat.

Beli TV, semakin sihat ke? atau TV semakin naik nilai?

Bukan kata tak boleh beli TV, itu perbandingan je. Haa. Kak Nas pun suka kalau dapat TV besar lagi canggih. Makna kata, Beli Vivix dapat cash back, dapat sihat. Untung tak terkira.

Inilah promosi Vivix yang mengujakan ramai orang.
Promosi Vivix
Untuk dapatkan penjimatan beratus ringgit bagi belian 6 botol percuma 1, atau beli 2 diskaun 5%, segera hubungi Kak Nas 0194706780 sebelum tarikh tamat.

Kak Nas bantu anda mendapat nilai paling menjimatkan, dan jangan lupa, kedua-dua ini, anda akan juga dapat PERCUMA keahlian yang bernilai RM68.90.Nas Ibrahim
Pengedar Vivix Kuala Kangsar
Pengedar Vivix Malaysia

0194706780
SID: 1213206
Pengedar Shaklee seluruh Malaysia
COD Kawasan Kuala Kangsar dan sekitar

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.