Inilah JawapanNya Kenapa Ramai Sangat Ketagih Shaklee

Dari hati Master Lyna Noh:

KENAPA SHAKLEE ISTIMEWA?

Ramai yang nak tahu.. apa yang special sangat Shaklee ni? Betul ke Shaklee ada jin? Hihihi. Kenapa ramai yang setia dgn Shaklee dan kekal setia?

Ni sebab2nya

1. SHAKLEE HQ DI PLEASANTON, CALIFORNIA 

- mendapat pensijilan Climate Neutral™. Maknanya office Shaklee tu tak menjejaskan alam sekitar.  Tiada pembebasan karbon drp ibu pejabat Shaklee.

2. SEJAK 1965, produk Shaklee tak penah ditarik balik. 

Contohnya tak pernah ada kes rupa2nya dalam Shaklee ada bahan kimia penyebab sakit buah pinggang & produk ditarik balik. Nehi2. 

Produk2 banyak yg discontinue sebab : BAHAN2 tak cukup berkualiti (ni yg best bila takde ladang, anytime boleh reject bahan mentah & cari yang lain pulak), regulation yg merepek (cthnya ada satu produk ni, KKM punya syarat 'MESTI BUAT ANIMAL TESTING' eh eh, kita mana ada buat animal testing. hish, cane tuhh.

3. REVIEW & TESTIMONIAL BUKAN DARI ORANG BIASA2 

tapi dari celebrity macam Oprah, Gwyneth Paltrow, Rachael Ray, Pasukan Olimpik, Angkasawan NASA, penjelajah kutub & macam2 lagi korang boleh baca dalam buku Product Guide,

4. SHAKLEE BUKAN JUAL VITAMIN 

tapi kehidupan dan dunia yg lebih baik! Sbb tu yang benar2 mendalami Shaklee takkan rasa sampai hati nak tinggalkan Shaklee sbb Shaklee ni bukan takat jual, bukan takat duit je.... kita akan rasa lebih menghargai kehidupan, lebih appreciate bumi ni, lebih prihatin pada dunia bila betul2 mendalami Shaklee. 

Baca sini - http://mydreamspots.com/wp-content/uploads/2016/07/environmental-heritage-e.pdf

Kalau korang pegi Global Convention kat US, baik Roger mahupun leader2 lain dari seluruh dunia takde pun nak cerita pasal berapa juta bonus derang, berapa tingkat rumah diorang.... tapi macamana kehidupan mereka berubah & macamana mereka nak ubah kehidupan orang lain juga.. benda2 tentang kesihatan secara holistik.

Takde suruh pun kita meniaga sampai kaya raya, buat la apa suka asalkan kaya, tak... tapi tentang bantu orang utk ubah kehidupan mereka...

Dan yang paling penting,

5. SHAKLEE ADA CLINICAL RESEARCH YANG DITERBITKAN. 

Banyak company suplemen yang claim diorang ada studies, tapi mostly tak dipublish pun, hanya di kalangan diorang2 je. tapi Shaklee punya research diterbitkan dalam Scientific Publication, 90 daripadanya adalah jurnal yang "peer reviewed". 

Kiranya GOLD STANDARD lah di kalangan jurnal2 saintifik & clinical research ni... suplemen tak payah buat pun sebenarnya. Ubat-ubatan yang kena buat, tapi Shaklee buat.

6. SHAKLEE GUNA BAHAN2 DARI ALAM SEMULAJADI. 

Bukan campur2 bahan kimia dalam lab dan taraaaaa jadi seketul vitamin, bukannnn. Semuanya datang dari alam semulajadi... daun2, akar2, pucuk2.... digabung dalam satu botol - SHAKLEE.

7. STRICT INGREDIENT TESTING 

- BANYAK SGT produk Shaklee dah takde di pasaran sbb masalah bahan mentah. Shaklee akan check ketulenan setiap bahan2 yang digunakan, Ladang2 yg hantar bahan2 mentah tu igt senang2 je ke boleh hantar...? nehi nehi.... Shaklee akan test dulu utk pastikan betul2 diaorang ni betul2 oganik & bebas dari segala macam racun serangga, racun rumpai dan sebagainya. ehhh igt senang ke nak tanam skala besar secara organik? Kalau ada sikit trace pun Shaklee akan rejecttt. 

Nexttt.

8. SHAKLEE SELALU BEKERJASAMA DGN UNIVERSITI2 TERNAMA & PROFESOR2 HEBAT. 

Kalau baca jurnal2 dalam Health Resource tu, bukan nama saintis Shaklee je kat jurnal2 tu, tapi profesor2 dari macam2 universiti. Takkan universiti nak kerjasama kalau produk cikai kot????

That's why saya tak boleh nak tinggal Shaklee... bukannya takde orang offer buat produk sendiri, offer buat bisnes lain yg lagi lebat.... tapi prinsip tak sama. Saya ensure anak2 & family saya makan benda2 yang terbaik, takkan saya nak jual benda2 merepek asalkan untung kat orang lain kan?

Dan Shaklee mmg dah proven dgn jurnal apa bagai, takyah pening2 nak explain kat orang. 

Korang masih belum jatuh hati dgn Shaklee? Mungkin korang belum kenal Shaklee. Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal, melekat macam saka!



** Nota:

Setiap huruf, perkataan dan ayat adalah dikreditkan kepada Master Lyna Noh.


Kak Nas juga dah jadi pengguna setia Shaklee.
Kak Nas boleh beri konsultasi berkesan tentang pengambilan Shaklee, berdasarkan permasalahan yang berkaitan.

Hubungi Kak Nas ye.

0194706780

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.