Cara Topup Gaji Yang Tak Cukup?

Bayangkan anda dapat gaji, tapi tak ada rasa gembira...

" Org time gaji seronok, tapi akak tak rasa apa. Akak dah tau bakinya berapa je. Nak teruskan sebulan lagi tak tau macamana", luah sorang member.

Komitment terhadap keluarga tak sama. Ada yg isteri terpaksa tanggung semuanya. Gaji suami? Mana?

Kak Nas hanya dapat simpati saja.

Berata mata memandang, berat lagi bahu yg pikul.

Berapa ramai wanita dlm keadaan ini. Terpaksa menanggung beban yg sepatutnya boleh dikongsi.

Bayangkan jika dalam kesesakan, 15 hb ada sejumlah wang masuk akaun.

Wahh... gembira pasti 500%.

Begitulah nilai wang zaman sekarang.
Kalau ada perkara2 masih tertunggak, atau ada hasrat nak beli keperluan, atau anak2 minta buku2 tambahan, bukankah ini satu kelegaan.

Wang dari mana?15 hb.. bonus Shaklee masuk. Hasil usaha sebulan..ganjaran pada 15 hb.

Bayangkan ibu itu buat ekstra work. Bisnes Shaklee part time.

Tak perlu buka kedai kat pasar malam pun. Tak perlu tingal rumah pegi keja part time kat mana2.

Masa bersama anak2. Rumah tak perlu tinggal.

Riadah boleh diteruskan.

Kitalah yg akan ubah kehidupan kita.

Jika pasangan tak beri tanggungjawab sepenuhnya, doalah utk perubahan.

Ikhtiar buat perubahan hidup.

Tangisi apa yg berlaku dengan semangat dan kesungguhan.

Bisnes utk semua.

Harini last day of July. Usaha bulan ini, ganjarannya pada 15 hb nanti.

Kalau suri rumah dapat buat ekstra RM500, kalau pelajar graduan dapat buat ekstra RM200, kalau anda dapat buat ekstra RM1000, bukankah ini satu kemajuan?

#TsunamiUltimate
#TU4

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.