Cara Atasi Gastrik Dengan Cepat, Selamat Dan berkesan

Anda ada masalah gastrik? Dah lama anda menahan kesakitan? Tentu anda dah cuba macam-macam produk tetapi tak berkesan. Saya faham kesakitan anda itu.

Kredit foto: https://www.healthchronicle.org/gastritis/
Saya boleh bantu anda. Jangan risau. Anda dah jumpa yang terbaik. 
Ramai dah guna set produk selamat ini.

Selamat dalam erti kata tidak menjejaskan organ-organ dalaman yang patut anda jaga, terutama buah pinggang yang berfungsi membuang bahan buangan dari darah dan kawal tahap cecair.

Alhamdulillah, kesan terbaik mereka dapat.

Anda pun perlu yang terbaik juga. 


Bagaimana saya boleh bantu anda?



Sila klik pada video di bawah.


Untuk order, sila klik butang order di bawah.
Gastrik ialah apabila anda alami keradangan pada dinding perut,  atau dipanggil mukosa. Ini kerana dinding perut anda rosak. 

Jika anda biarkan gastrik lama atau berterusan tanpa rawatan yang betul, anda kemungkinan akan dapat gastrik serius atau kritikal.

Tambah-tambah jika anda tidak merawat punca kepada masalah gastrik.

Kenapa anda mendapat gastrik? Punca-punca gastrik ialah:

1.  Bakteria Helicobakter Pylori ( H.pylori ). 

Inilah punca paling biasa penyebab gastrik. Bakteria ini juga boleh jadi penyebab kepada masalah ulser. Para pengkaji berpendapat baketria H. Pylori merebak melalui makanan, air, air liur atau lain-lain cecair badan.
Foto kredit: https://www.indiamart.com/proddetail/gastritis-6943939348.html
2. Kerosakan Pada Dinding Perut

Kerosakan dinding perut boleh membawa kepada keradangan yang kronik. Ianya pula berpunca daripada antara perkara-perkara berikut:
  • anda terlalu lama ambil ubat-ubatan NSAIDs, seperti ibuprofen dan naproxen.
  • terlalu mengambil banyak minuman keras.
  • tekanan ( stress ) yang kronik.
  • cedera 
  • pendedahan kepada radiasi   

3. Keadaan auto imun

Bagi anda yang alami gastrik auto imun,sistem imun anda serang dinding perut tanpa alasan munasabah. Gastrik jenis ini adalah kronik.

4. Lain-lain punca:
  • Penyakit Crohn's
  • Sindrom gangguan usus
  • Alergi kepada makanan
  • Lain-lain jangkitan kulat, bakteria atau virus  
Kalau anda ada simptom-simptom di bawah, kemungkinan besar anda ada masalah gastrik. Tapi,ada juga orang yang ada gastrik tak alami sebarang simptom.


Simptom-simptom Gastrik:

  1. sakit atau rasa tak selesa kat bahagian atas perut
  2. loya 
  3. muntah-muntah
  4. darah dalam muntah
  5. najis gelap
  6. angin dalam perut
  7. susah nak hadam
  8. rasa panas dalam perut antara waktu makan atau pada waktu malam
  9. sedu
  10. hilang selera makan

Jadi, langkah pertama, rujuklah doktor.

Doktor akan jalankan beberapa prosedur yang sesuai, antaranya seperti berikut:
  • Diagnosis
  • X ray-pesakit akan telan sejenis bahan cecair barrium
  • Ujian ke atas najis
  • Ujian ke atas darah
  • Ujian mengesan kewujudan bakteria H.Pylori
  • Biopsi

Walau bagaimanapun, saya mahir dalam penggunaan dan konsultasi produk semula jadi yang membantu mengatasi masalah gastrik dan masalah-masalah kesihatan lain.  Saya dilatih oleh ahli-ahli nutrisi, banyak mendapat ilmu dari kelas-kelas ilmiah dan nutrisi secara berterusan,dan juga dari mentor-mentor berpengalaman.

Saya juga banyak pengalaman membantu ramai orang yang ada masalah gastrik, dan masalah-masalah kesihatan lain seperti diabetes, strok, kanser, darah tinggi dan lain-lain.

Peningkatan kesihatan dialami, bukan menggunakan dan bergantung kepada ubat. Tetapi melalui amalan pemakanan produk semula jadi yang berkesan.

Bagaimana set gastrik atasi punca-punca yang menyebabkan masalah gastrik?

Berdasarkan saranan daripada pakar, anda amat dinasihatkan untuk menggunakan set atasi gastrik ini untuk mendapat kesan-kesan yang berikut:


1. Neutralkan tahap keasidan yang tinggi dalam perut anda.

2. Hapuskan bakteria yang menyebabkan gastrik.
3. Keluarkan angin yang berlebihan dalam perut.
4. Melegakan ketidakselesaan perut dan usus.
5. Membantu dalam penghadaman, melegakan kesakitan gastrik dan pedih ulu hati.
6. Melegakan kesan-kesan sampingan seperti muntah dan hilang selera makan.
7. Atasi keradangan yang menyebabkan anda tak tahan sakit.
8. Bantu pencernaan dengan merangsang pengaliran cecair pencernaan semula jadi.
9. Halang saluran perut dan usus dari ulser.
10. Membekalkan tenaga dengan segera dan tingkatkan sistem imun.

Testimoni penggunaan set gastrik:


1. Penghidap gastrik yang menderita selama bertahun-tahun. Ketika hamil anak kedua, beliau ambil ESP untuk kurangkan diabetes. Secara tak langsung, kesan baik dialami juga apabila gastriknya semakin pulih.
Disclaimer: Kesan terhadap individu berbeza. Set gastrik bukan ubat tetapi pemakanan kaya nutrisi yang membantu tangani punca-punca masalah.

2. Bayangkan Puan Dilla ni kena gastrik sejak darjah 4 lagi. Kesian kan. Dah macam-macam hospital beliau kunjungi dan pelbagai ubat beliau ambil.


Apabila ambil produk ini,  puasa pun penuh ( tolak time period je la ) dan masalah gastrik beliau terkawal.

Disclaimer: Kesan terhadap individu berbeza. Set gastrik bukan ubat tetapi pemakanan kaya nutrisi yang membantu tangani punca-punca masalah.

3. Sis Azura suka amalkan ESP apabila gastriknya hilang dengan cepat sekali. Selain itu, pemakanan pun kena jaga juga.

Disclaimer: Kesan terhadap individu berbeza. Set gastrik bukan ubat tetapi pemakanan kaya nutrisi yang membantu tangani punca-punca masalah

Soalan-soalan yang biasa ditanya?


Soalan 1.

Adakah produk ini mengandungi bahan kimia atau steroid?

Jawapan: 

Bahan-bahan kandungan set atasi gastrik ini bebas dari sebarang bahan kimia bahaya. Maknanya 100% adalah dari bahan semula jadi terpilih.

Soalan 2:


Adakah halal?


Jawapan:

Ada sijil halal yang diiktiraf JAKIM.

Soalan 3:

Berapa lama kesan akan diperoleh?

Jawapan:

Biasanya kesan seawal seminggu boleh dirasai.
Walau bagaimanapun, ianya bergantung kepada tahap masalah dan keadaan badan seseorang.

Soalan 4:

Adakah produk ini diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)?

Jawapan: Ya, produk ini diluluskan oleh KKM.


Soalan 5: 

Adakah kesan negatif terhadap buah pinggang?

Jawapan:

Tiada kesan sampingan yang negatif.
Produk ini 100% dari bahan semula jadi yang terpilih, diuji keselamatan dan keberkesanan secara makmal dan klinikal, juga ada kajian ke atas pengguna yang mengambil dalam tempoh yang sangat lama ( 20 tahun ).

Soalan 6:

Bagaimana cara ambilan produk ini?

Jawapan:

Cara ambilan berkesan akan diberikan selepas anda mendapatkan set gastrik ini dari saya. Konsultasi berterusan juga akan diberikan.

Cara Order:


Anda ada dua cara untuk dapatkan set gastrik.

1) Melalui WhatsApp


Hubungi Kak Nas 0194706780. Klik ikon wasap di bawah.


2) Debit/Kredit Kad

Sila klik butang Esell di bawah untuk belian menggunakan kad kredit / debit bagi belian online yang paling selamat.[Tetapi jika nak dapatkan pada harga diskaun, hubungi Kak Nas untuk ketahui caranya.]




Kenapa ramai yang masih gagal masalah gastrik walaupun dah cuba pelbagai produk?


Produk yang anda gunakan tidak menangani punca kepada masalah serta lebih bersifat menahan sakit. Sejauh mana sakit itu hanya ditahan je. Sedangkan punca tidak dikawal.


Kenapa set gastrik ini paling berkualiti untuk atasi masalah gastrik anda?


  • Bahan-bahan terpilih selamat dan semula jadi.
  • Dikaji dan dikaji,diuji dan diuji oleh pakar-pakar saintis.
  • Keselamatan untuk jangka pendek dan jangka panjang diberi keutamaan.
  • Produk terbaik di peringkat dunia.

Hubungi Kak Nas 0194706780 untuk konsultasi cara makan berkesan, serta bantuan dan sokongan untuk mendaftar ahli bagi merebut diskaun yang disediakan.



Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.