Cara Selamat dan Berkesan Atasi Kedutan di Wajah

Usia 35 tahun menyaksikan cik puan mengalami banyak perubahan kulit, paling ketara kedutan di wajah.

Seorang wanita 34 tahun, " ... ingatkan lebihan foundation yang dipakai antara kening, apabila diteliti rupanya garisan kedutan."

"Apabila tiba kat pejabat, saya tengok cermin. Jelas sangat nampak garisan kedutan tepi pipi, " keluh wanita baru masuk 36 tahun ini.

Kedutan kulit cukup menakutkan ramai wanita kan?

credit foto: http://www.almeka.in/
Sebenarnya banyak keluhan diperoleh. Bukan setakat nak atasi kedutan di wajah, malah masing-masing dengan pelbagai masalah kulit:

Kesan gelap bawah mata
Kedutan di wajah
Garisan halus
Kulit mulai kendur
Kulit menggelebeh bawah dagu
Parut jerawat
Jeragat
Kulit muka kering
Kulit muka kusam
Kulit muka terlalu berminyak

Punca utama masalah-masalah di atasi ialah kerana kulit banyak terdedah kepada sinar UV, radikal-radikal bebas, kekurangan nutrisi, sel-sel badan dan kulit semakin menua. Sel-sel diperbaharui sangat lambat. Semakin berusia, semakin lama masa diperlukan untuk dibaikpulih. Sedangkan ancaman-ancaman kerosakan sangat banyak dan sentiasa menyerang sel-sel kulit setiap hari.

Jadi, mau tak mau, nak kekalkan kesihatan kulit, dan nak atasi kedutan di wajah, serta pelbagai masalah di atas, cik puan wajib sentiasa bersama suplimen semula jadi paling selamat ini sebagai teman sejati kulit.

Sebagai wanita berusia 35 tahun ke atas sangat perlu dapatkan SET DUO ini.

Collagen Powder dan Sustained Release Vitamin C Plus


SET DUO 
Rakan Sejati Kulit Anda

Collagen Powder
* kulit anda akan jadi lebih tegang dan anjal
* kulit anda akan lebih lembab
* kedutan kulit muka anda nyata berkurang
* tisu-sisu penyambung akan kukuh dan kulit anda lebih tegang berisi

[ Bacaan Lanjut: Kenapa Collagen Powder Paling Premium?]
                        Penting Ke Kolagen?

Sustained Release Vitamin C Plus
* antioksidan
* cerahkan kulit muka dan badan
* sebagai agen penghapusan jeragat
* pelindung dalaman terbaik kulit dari sinar bahaya matahari
* Anti keradangan kulit
* bantu sintesiskan kolagen dalam badan anda

Jika anda amalkan set Duo ini, anda akan alami perubahan ketara:

rambut semakin sihat bersinar, kedutan di wajah ketara berkurangan, kulit cerah tegang berseri, tahap lembapan meningkat serta kulit anda semakin kuat daya tahan terhadap masalah dan penyakit.

Dapatkan set Duo C ini ( Collagen + Vitamin C ) ini. Untuk konsultasi berkesan, hubungi Kak Nas 0194706780.

Ada tawaran menarik bulan Jun ini!
Beli 6 kotak Collagen Powder , percuma 1 kotak Collagen powder  lagi.

atau

Beli 2 kotak Collagen Powder, diskaun 5%.

Jika cik puan nak menggunakan kad debit atau kad kredit yang selamat, cik puan klik je Esell di bawah, dan cik puan ikut sahaja arahan mudah dan cepat yang diberikan. 

TESTIMONI COLLAGEN POWDER DAN VITAMIN C




Di samping cara atasi kedutan muka secara dalaman, cik puan juga disarankan menggunakan set skincare paling selamat, bebas 1500 bahan kimia bahaya.

Dibuktikan oleh kajian klinikal oleh pakar sebagai berkesan atasi kedutan di wajah, Youth skincare ini 100% dibuktikan berkesan atasi kedutan pada wajah, serta lain-lain masalah kulit cik puan.
Youth Skincare Set


Hasil Kajian Klinikal. Wow! Sangat hebat.... 



Beberapa Testimoni Youth Skincare
Youth Dapat Atasi Kedutan Pada Wajah



Hubungi Kak Nas 0194706780 untuk maklumat lanjut, serta untuk order pada harga diskaun, serta cara mendapatkan " cash back."

Nas Ibrahim
Shaklee ID: 1213206
Hp: 0194706780
FB: Nas Ibrahim

Share this:

Tentang Nas Ibrahim

A mother of 7 energetic and lovely children.Working part time as a Shaklee Distributor.Support healthy consumptions and lifestyles.Contact me 0194706780 for Shaklee products.Provide Cash on Delivery for Kuala Kangsar, Padang Rengas, Sungai Siput, Ipoh dan Taiping areas.